Özyeğin sektöre inovatif uzman yetiştiriyor

Özyeğin Üniversitesi İşletme Enstitüsü Programları öğrencilerini sektörlerde uzmanlaştırıyor

Özyeğin sektöre inovatif uzman yetiştiriyor
Özyeğin sektöre inovatif uzman yetiştiriyor
GİRİŞ 30.04.2015 15:31 GÜNCELLEME 30.04.2015 15:35

Özyeğin Üniversitesi İşletme Enstitüsü, öğrenci adayları ile akademisyenleri buluşturan Tanıtım Günleri’nin ilkini geçtiğimiz günlerde İstanbul Swissotel’de düzenledi. 16 Mayıs ve 20 Haziran tarihlerinde tekrarlanacak olan Tanıtım Günleri kapsamında öğrenci adaylarına programlar ile ilgili detaylı bilgi verilmesi amaçlanıyor. 

Özyeğin Üniversitesi İşletme Enstitüsü, sunduğu yenilikçi ve eğitim sektöründe farklılık yaratan programlarının özelliklerini, düzenlediği Tanıtım Günleri ile öğrenci adaylarıyla paylaştı. Tanıtım Günleri 16 Mayıs ve 20 Haziran tarihlerinde Swissotel’de MBA ve FERM için saat 11.00; EMBA ve MaENT içinse 14.00’ te tekrarlanacak. 

İşletme Enstitüsü’nde İşletme Yüksek Lisans Gece MBA Programı, Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisans Programı (EMBA), Finans Mühendisliği ve Risk Yönetimi Yüksek Lisans Programı (FERM) ve Girişimcilik Yüksek Lisans Programı (MaENT) yer alıyor.  

Programlarda, sektörel ve fonksiyonel uzmanlık sunma hedefiyle, uygulamaya yönelik genel yönetim bilgileri çeşitli uzmanlık alanlarıyla harmanlanıyor ve kariyere odaklı bir eğitimle hayata geçirilmesine öncülük ediliyor.  

Bu amaçla iş dünyası ile olan ilişkiler, Üniversite bünyesinde yer alan Finans Mühendisliği Merkezi, Girişimcilik Merkezi ve Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezlerinde sürdürülen eğitim ve araştırmalar ile güçlendiriliyor.  İşletme Yüksek Lisans Gece MBA Programında öğrencilere Perakende Sektörü ve Gayrimenkul Sektörü için sektörel uzmanlaşma opsiyonları sunuluyor.  

Zorunlu derslerin yanı sıra geniş bir yelpazede işletmenin tüm alanlarını kapsayan seçmeli derslerde en güncel bilgi ve gelişmeler alanlarında uzman öğretim üyeleri tarafından öğrencilerle paylaşılıyor. Öğrencilerin karar verme ve yönetim becerileri seminer ve atölye çalışmaları ile geliştiriliyor.  Programlarda lider şirketlerden gelen misafir öğretim görevlileri akademi ve iş dünyası arasında köprü görevi üstleniyorlar. 

Derslerde simülasyonlar, oyunlar, vaka çalışmaları, internet kaynakları ile en yeni eğitim teknolojilerinden yararlanılıyor.  Harvard Business School, HBXCoRE programı işbirliği ile erken kayıt yaptıran öğrencilere, yaz döneminde HBXCoRE on-line programına ücretsiz kayıt fırsatı ve program çerçevesinde alınan dersleri MBA programında saydırma fırsatı sunuluyor.

Ayrıca, sektör ve şirketlere özel tasarlanmış Yönetici Eğitimi ve Sertifika programlarını başarıyla tamamlayan öğrenciler, dilerlerse eğitimlerine diploma programları ile devam edebiliyor ve sertifika programında aldıkları dersleri, diploma programlarının mezuniyet yükümlülüklerine saydırabiliyorlar. 

İşletme Enstitüsü programları, çalışmakta olan adayların kolayca ulaşabileceği lokasyonlarda, Swissotel (MBA ve EMBA) ve Altunizade binalarında (FERM ve MaENT) yapılıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL