Ünlü iş adamını üzen istifa: Yazık oldu!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, TEİAŞ Genel Müdürü Kemal Yıldır’ın istifa etmesiyle ilgili “Kemal Bey’e üzüldüm” dedi.

Ünlü iş adamını üzen istifa: Yazık oldu!
Ünlü iş adamını üzen istifa: Yazık oldu!
GİRİŞ 10.04.2015 08:25 GÜNCELLEME 10.04.2015 08:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta hemen hemen ülkenin tamamında yaşanan elektrik kesintileri tartışılmaya devam ediyor. Gazetecilerle bir araya gelen Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’e, TEİAŞ Genel Müdürü Kemal Yıldır’ın istifası sorulunca, “Kemal Bey’e üzüldüm. Kemal Bey işini iyi yapıyordu. Hem TEİAŞ, hem EÜAŞ, Ankara’daki bütün o ekip çok kalifiye, çok değerli insanlar” yorumunu yaptı.

 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 4
  • hicsahibibirkul ( S.B. ) 9 yıl önce Şikayet Et
    ...2...Lütfen bir konuda konuşmadan önce aynaya bakıp ve şöyle diyelim. Hey Sen ne haber? Söyleyeceğin şey ne kadar mantıklı ? Ne biliyorsun? Üstelik Senin bu ülkeye faydan ne kadar. Elbette Bal tutan parmağını yalar. Konuşacağımıza bizde birşeyler ortaya koyalım. Arıcılık yapalım mesela. Bal peteği taşırsak elbette parmaklarımız ballanacaktır. Kısaca hangi yoldaysak bizede ondan düşer. Hangi yolda olduğumuzu her daim kontrol edelim İnşaAllah.
    Cevapla
  • hicsahibibirkul ( S.B.) 9 yıl önce Şikayet Et
    ...1...Zafer Kardeş Dışarıdan atıp tutmak kolay. Anca ağzımız laf yapsın başka icraat yok zaten bazılarımızda. Sn. Nihat Özdemir in sadece bir kaç toplantısına tanık oldum. Burada gelişigüzel düşünmeden yazanlara cevap vermeye ihtiyaç dahi hissetse, buna bir harf eklemeye bile vakit ayırabilecek bir insan değil. O kadar yoğun bir şekilde çalışıyor ki o toplantıdan bu toplantıya. Adamdaki yoğunluğu ve iş hacminin koordinasyonunu burada ona atıp tutanlara verseniz bir gün içerisinde Bakırköylük olur. Muhteviyatını bilmedğin iş ve kişiler hakkında tıp tutmak akıllı bir insanın yapmaması gereken bir davranıştır. ....1....
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    sen ne iş yapıyorsunda bu kadar kazandın ondan bahset
    Cevapla
  • naim 9 yıl önce Şikayet Et
    adam hakkıyla türkiyede ve dünyada büyük ve özel projeleri yapıyor ki çalışkanlığına kimse laf edemez. sen onu medya ve banka patronlarıyla karıştırıyorsun.
    Cevapla