Turkcell'in yeni genel müdürü belli oldu

Turkcell'in Genel Müdürlük görevine Kaan Terzioğlu'nun getirileceği belirtildi.

Turkcell'in yeni genel müdürü belli oldu
Turkcell'in yeni genel müdürü belli oldu
GİRİŞ 25.03.2015 17:35 GÜNCELLEME 25.03.2015 17:36
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Turkcell'de Süreyya Ciliv'den boşalan yeni genel müdür koltuğuna getirilecek isim belli oldu. KAP'a yapılan açıklamaya göre Ciliv'in yerine gelecek isim Kaan Terzioğlu.

KAAN TERZİOĞLU KİMDİR?

Kaan Terzioğlu Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu. Kariyerine İstanbul’da Arthur Andersen and Company’de denetçi ve finansal danışman olarak başlayan Terzioğlu, daha sonra 1990-2000 yılları arasında Chicago ve Brüksel’de bilgi teknolojileri, bilgi güvenliği ve bilgi yönetimi alanlarında Yönetim Danışmanlığı yaptı.

1999-2012 yılları arasında Cisco Systems’da farklı üst düzey pozisyonlarda çeşitli uluslararası sorumluluklar üstlendi.

TÜSİAD Üyesi olan Kaan Terzioğlu İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na kayıtlı ve SMMM sertifikasına sahip.

Ayrıca, Aksigorta A.Ş., Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. ile Neostratus isimli firmada Yönetim Kurulu Üyesi görevlerinde bulundu. Akbank’a 3 Nisan 2012 tarihinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak katıldı.

YORUMLAR 9
  • redirect 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın yapacağı genel müdürlük şirkete kârlılık kazandırmak ve marka değerini arttırmaksa ben şirkete uğramadan yaparım bunu.
    Cevapla
  • emre 9 yıl önce Şikayet Et
    adam gelericiye benziyor
    Cevapla
  • iMDAAAATTTTTTTTTTTTT 9 yıl önce Şikayet Et
    1-üniversite sınavında yüzbinlerce öğrenci sıfır çekti 2-eğitimleri için devlet ve ebeveyn 12yıl ve bir ev parası harcadığımız çocuklarımız bu basit sınavda bilim ve teknolojinin babası matematikten 5 fenden ise sadece 3net yani 80soruda 8net ortalama yaparak Milli eğitimin cenaze namazını kıldılar 3-sanayi devrimini ıskaladık gerçekten yeniden osmanlı olmak istiyorsak (nano)teknoloji trenini yakalamalıyız 4-turları geçemeyen fatih terime milyon dolarlar veriyoruz 5-ALLAH RASULULLAH ÜMMET AŞKINA VERİN aynı MİLYON DOLARLAR ve yetkiyi "Microsoftta ilk 5kişi arasına girmiş SÜREYYA CİLİV'i milli eğitim ve(ya) bilim ve teknoloji bakanı yapın yalvarıyorum.
    Cevapla
  • Doçent Aday Adayı 9 yıl önce Şikayet Et
    1- Üniversite sınavına giren herkes yapmak için mi girmiyor. Yani atanları çok gördüm. Sınavın sistemi milli eğitimin sistemi ile uymuyor. Kaldı ki şuanda dershaneler hala açık süreleri var devam ediyorlar hani çok başarılı idiler niye sadece milli eğitime yükleniyorsunuz.5- Süreyya civil dediğin insan beni Turkcell den nefret ettirdi. Bu kadar kazık bir marka nasıl hala ayakta anlamak mümkün değil. Bu adamı bakan yapsak okula para vermeyeni almaz. Buda benden olsun ASIL SORUN DOÇENTLİK SÖZLÜ SINAVIDIR. 5 kişilik bir jürinin egosunu tatmin etme sanatıdır. Hele birde paralelliler el atmışsa referanssız GEÇEMEZSİNİZ!
    Cevapla
  • MUHASEBE MURAT 9 yıl önce Şikayet Et
    Turkcell çalışanı olarak hemde meslektaş mışız umarım 4.ayın sonunda güzel bir zam yapar :D
    Cevapla
  • M.N.MUTLU 9 yıl önce Şikayet Et
    anlaşıldı türkcell kellerden hoşlanıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle