Aylık 5.3 milyon lira maaş alıyor

Coca Cola CEO'su Muhtar Kent'in 2014 yılındaki toplam maaşı 25 milyon 200 bin dolara yükseldi.

Aylık 5.3 milyon lira maaş alıyor
Aylık 5.3 milyon lira maaş alıyor
GİRİŞ 25.03.2015 09:54 GÜNCELLEME 25.03.2015 09:58
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

2014 yılında Coca-Cola'nın karlılığı yüzde 17 gerilerken, CEO Kent'in maaşında yüzde 24 artış meydana geldi. Kent'in maaşı, aylık bazda 5.3 milyon liraya yükseldi.

ARTIŞIN SEBEBİ HİSSE SENEDİ

Şirket tarafından Securities and Exchange Commission'a (Amerikan sermaye piyasası kurumu) sunulan raporda emeklilik değeri ve hisse senedi opsiyonundaki yükselişin yüzde 24'lük maaş artışına sebep olduğu belirtildi.

ÖDEME PLANINDA DEĞİŞİKLİK YAPMIŞTI

Şirket, Ekim 2014'te milyarder işadamı Warren Buffet'ın da aralarında bulunduğu şirket hissedarlarının baskıları sonrası üst seviye yöneticilere yapılan ödeme planınında değişikliğe gitmişti.

YORUMLAR 30
  • suleyman 9 yıl önce Şikayet Et
    avrupada icine konulan katkilarin net sekilde ustunde belirtmek mecburiyeti geliyor zaten satislari devamli dusuyor turkiyede tam tersi yukseliyor iddia ediyorum her gun 1 kutu icin 1 yil sonra hasta olursunuz anliyamassiniz ikinci yil seker hastasi olursunuz anlarsiniz ensenizde yanma hissederseniz bilinki geri dönülmez dert gelmistir is hayatiniz bitmistir gecmis ola
    Cevapla
  • kurtbey 9 yıl önce Şikayet Et
    adamlar öyle bir lezzet sırrı yakalamış ki,kolanın tiryakileri bile var ve başka kolayı içemiyor.piyasadaki pay oranları neredeyse %75-80 lere dayanmış durumda.spot gıda ve meşrubat piyasasında adeta peynir ekmek gibi satılıyor,kolisi 50 kuruş eksik olsun elini öptürerek satıyorsun.pepsi cola ve cola turka ise coca cola'nın yarı fiyatına bile olsa çok zor alıcı buluyor,ciroları kola pazarı içinde yok denecek düzeyde.netice itibariyle arz talep meselesi.tüketici maalesef yoğun olarak coca cola'yı talep ediyor.
    Cevapla
  • feyzullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Türk ama müslüman mı acaba?
    Cevapla
  • Nazım Zengin 9 yıl önce Şikayet Et
    epeyce zekatı olur o paranın... Allah kabul etsin...
    Cevapla
  • karakartal42 9 yıl önce Şikayet Et
    haram para
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle