Bülent Ersoy'a Kanal İstanbul piyangosu

Kanal İstanbul inşaatının başlamasıyla iddiaya göre bu işten en çok karlı çıkacak isim Bülent Ersoy olacak.

Bülent Ersoy'a Kanal İstanbul piyangosu
Bülent Ersoy'a Kanal İstanbul piyangosu
GİRİŞ 26.02.2015 09:14 GÜNCELLEME 26.02.2015 11:24
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği Başkanı Halil Tamer Öztoygar, “Güneydoğu’da satılan iş makineleri arasında Kuzey Irak’a götürülenler oluyor. Bu yüzden sigorta yapma sorunu çıkıyor.

Ancak kredi açılmaması söz konusu değil” dedi. Türkiye’de ortalama fiyatı 130 bin dolar olan ekskavatörün aylık kirasının 10 bin liradan başladığına dikkat çeken Öztoygar, “Aynı makinenin kirası Erbil ve Kerkük’te 10 bin dolara dönüşüyor” diye konuştu.



‘KANAL İSTANBUL HESABI DEĞİŞTİRİR’

Türkiye’de 2014’te 11 bin 500 iş makinesi satıldığını söyleyen Öztoygar, “Kanal İstanbul inşaatına başlanırsa bin 500 ile 2 bin arasında makineyle start alacak. Bu da pazardaki bütün hesapları değiştirir” dedi. Öztoygar, “Devlet Malzeme Ofisi, 2013’te 630 adet almıştı. Bu yıl bin 300 olacağı öngörülüyor” ifadesini kullandı.



‘BÜLENT ERSOY ŞEHIR EFSANESI DEĞİL'

Bülent Ersoy’un yatırımlarını iş makinelerine yaptığı ve kiralayarak ciddi bir kazanç sağladığının aralıklarla gündeme geldiğinin hatırlatılması üzerine Öztoygar, “Bülent Ersoy’un yatırımcılığı bir şehir efsanesi değil. Bu aralar hiç duymadım ama geçmişte özellikle bir firmadan alım yapmayı tercih ettiği sektörde biliniyordu” yanıtı verdi. (Habertürk)

YORUMLAR 12
  • fatih66 9 yıl önce Şikayet Et
    bayanın kanalişiyle uğracağı çocukluktan belliymş
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    başkasına hayrı dokunup dokunmadığını nerden mi biliyorum,medya bu gibi kişilerin devamlı peşinde... oturup bilmem kaç tabak yemeği bir oturuşta yediği,bilmem kaç tl ye mücevher aldığı,bir servet değerinde estetik amaliyatlar olduğu hep görülüp ,yazılıyor,haber oluyorda--- ama falan hayır kurumuna,filan kişiye yardım ettiği haberine ben rastlamadım.
    Cevapla
  • fokur 9 yıl önce Şikayet Et
    Yav şu Bülent Ersoy ölünce cenazesini kim yikayacak. Kadın mı erkek yıkayıcı mı ? Cenazesi hangi mezarlığa defnedilecek ? Alin size haber araştırmacılık ödülü .....
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 9 yıl önce Şikayet Et
    Sıkı AKP'lidir kendisi.
    Cevapla
  • Fth 9 yıl önce Şikayet Et
    Kendimisin kandırsınız ? Para elinizde imkan olursa ? O ndan peter olurdunuz ? Önemli olan ! Fakir değilde? Zenginken defteriniz? Yatarım yapmak? Bana hikaye anlatmayın ?????
    Cevapla
  • Faruk 9 yıl önce Şikayet Et
    bir de ne yazdığını anlayabilseydik ona göre cevap yazardık...
    Cevapla
  • Davut Usta 9 yıl önce Şikayet Et
    Bülent ablam akıllı insandır, neye yatırım yapacağını bilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle