Orakçıoğlu: 11 marka ''bizi satın alın'' diyor

Süleyman Orakçıoğlu, global 11 markanın kendilerini satın almamız için sıraya girdiğini söyledi.

Orakçıoğlu: 11 marka ''bizi satın alın'' diyor
Orakçıoğlu: 11 marka ''bizi satın alın'' diyor
GİRİŞ 20.01.2015 15:37 GÜNCELLEME 20.01.2015 16:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, kendilerini satın almaları için özellikle lüks İtalyan markalarından talep geldiğini belirterek, "Masamızın üzerinde 11 markanın dosyası var. Hepsi global markalar" dedi.

Orka Holding, geçen yılki performansını ve gelecek dönem hedeflerini Süleyman Orakçıoğlu, Orka Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Halidun Orakçıoğlu ve Orka Holding Genel Koordinatörü Osman Arar'ın da katıldığı bir basın toplantısıyla paylaştı.

Toplantıda konuşan Orakçıoğlu, son iki yılı yeniden yapılanma ile geçirdiklerini, toplamda 50 milyon lira yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi.

2020'ye kadar 1 milyar lira ciro hedefine ulaşmak istediklerini bildiren Orakçıoğlu, 2014 yılında grup cirolarının 300 milyon lira olduğunu, 2015 hedeflerinin ise 400 milyon lira olduğunu dile getirdi.

Orakçıoğlu, Katar, Yemen, Dubai, Umman gibi Körfez ülkeleri başta olmak üzere Rusya, Almanya, İsviçre, Avusturya, Romanya, İspanya, Polonya, Kazakistan, İran, Mısır ve Güney Afrika gibi pazarlarda 20 yeni mağaza açmayı planladıklarını anlattı.

Yabancı fon ortaklarıyla ortaklık çerçevelerinde herhangi bir değişiklik olmadığını bildiren Orakçıoğlu, kendilerini satın almaları için özellikle lüks İtalyan markalarından talep geldiğini belirterek, "Masamızın üzerinde 11 markanın dosyası var. Hepsi global markalar" dedi.

Orakçıoğlu, bu markaların neden kendilerini almaları için başvurdukları ile ilgili ise şunları kaydetti:

"Bazı markalar üçüncü jenerasyon ve anlaşamıyorlar. Bazıları finans problemleri nedeniyle satıyorlar. Bazılarının borçlu olduğu finans şirketleri, 'Aldığınız zaman isteğiniz yapılanmayı yapalım' şeklinde teklifte bulunuyor. Bunların giderek sayısı artabilir. Bazıları da bir sinerji oluşturmak için portföy birleşmesi yapmak istiyorlar. Burada hisse değişimi de olabilir, portföy paylaşımı da olabilir."

YORUMLAR 8
  • Yörük KURT 9 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaki eğitim ve Ar-Ge ; yapmamız gereken tek şey ! Bugün AB-D'yi AB-D yapan tek şey teknolojileri..Arkasında ahlaki eğitim-inanç olmazsa böyle katil olursun, ve de Dünya'nın başına bela olursun.Denilebilinir ki AB-D'de'nin de inancı var ve hıristiyanlar, belki evet ama takdir edilir ki tahrif olmuş bir inanç .Bu meyanda , yaşamı ilahlaştırmışlar , hayatı lüks içinde ve de uzun yaşamak istiyorlar.Diyeceğim o ki ,satacakları teknoloji kalmadı ; üçüncü Dünya savaşı kaçınılmaz görünüyor. Allah (c.c) iimanlı yaşayıp iimanlı ölmemizi nasip etsin(Amin) Müşlümanların bayrağını zirveye çıkarmayı bu millete nasip etsin.(Amin)
    Cevapla
  • mümin 9 yıl önce Şikayet Et
    inşallah Rabbim güç kuvvet verir hepsini alırsınız. Bu günlere gelmemize sebep olanlardan Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Mehmet Dilek UK. 9 yıl önce Şikayet Et
    Marka almaktan şa marka olmayı yeğlerim!! Eskiye rabet olsa bit pazarına Nur yapardı !! bu laflar boşuna söylenmedi !
    Cevapla
  • Mehmet Dilek UK. 9 yıl önce Şikayet Et
    Sn Orka holding yetkilisi Avrupa'da para sonundaki hareketlilik ve buna bağlı Isviçrenin Euro karşısında %30 değer kazanması bazı şirketleri iflasa götürdü ve bu iflas bayrağı çeken şirketler de size tamamlaya çalışmasın !! dikkatli olmanızı öneririm !
    Cevapla
  • dogahan 9 yıl önce Şikayet Et
    iş adamlarımız gözünün önüne bakmaları lazım birzamanlar yabancı ortak peşine düşmüşdük şimi yabancı şirket avına cıktık bu bereket recep tayyip bereketi kıymetini bilelim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle