İşte Türkiye'nin gönlü en zengin işadamı

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Capital dergisi tarafından Türkiye’nin “Gönlü en zengin işadamı” seçildi.

İşte Türkiye'nin gönlü en zengin işadamı
İşte Türkiye'nin gönlü en zengin işadamı
GİRİŞ 26.12.2014 13:54 GÜNCELLEME 26.12.2014 13:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Capital Dergisi tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye’de en çok bağış yaparak bağış kültürüne katkıda bulunan iş insanlarının belirlendiği “Gönlü Zenginler” araştırmasının sonuçları açıklandı.

Buna göre listenin ilk sırasında Mustafa Koç yer alırken, listede Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ikinci, FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin ise üçüncü oldu. İlk 10’da Ali Doğramacı, Mehmet Ali Aydınlar, Tuncay Özilhan,İpek Ilıcak Kayaalp, Sinan Tara, Avni Çelik ve Ahmet Eren de yer alıyor.

YORUMLAR 3
  • Adnan 9 yıl önce Şikayet Et
    Recep Kardesimin dediklerine aynen katiliyorum cunki Bagis yapanlarin cogu vergiden kacmak icin yapiyor,mesela bazi tv lerde araba veriyor yada ev esyasi bunlarin hepsini gider gosterip vergiden dusuyorlar,Devletin parasini calmis oluyorlar,Devlet vergi almaz ise nasil gecinir bu millet emeklinin hakkini yetimin yoksulun hakkini caliyorlar.
    Cevapla
  • hohoho 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir imarethane bir han bir kervansaray bir hastane bir okul mu yaptırmış? paravan dernekler vasıtasıyla yahudiye masona en büyük yardım yapan kişi olabilir belki? Nickimde yazdığı gibi hadi ordan! hadi ordan ! hadi ordan!
    Cevapla
  • recep 9 yıl önce Şikayet Et
    sahiden gönlü en bol mudur? yoksa en reklam sever midir? Eğer hayırsever biri ise bu bağışları gider gösterip vergiden düşmemelidir. vergiden düşülen bağış devlet kasasından yapılan bağıştır.
    Cevapla