Sabancı ailesine 800 bin TL'lik şok!

Sabancı ailesinden Demet Sabancı Çetindoğan'ın 800 bin TL değerindeki Porsche marka otomobili Yeniköy'deki yalısının önünden çalındı.

Sabancı ailesine 800 bin TL'lik şok!
Sabancı ailesine 800 bin TL'lik şok!
GİRİŞ 20.08.2014 12:32 GÜNCELLEME 20.08.2014 12:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış


Şoförün inip kaputu açtığı sırada, kontak anahtarı üzerinde duran Porsche'yi çalan hırsız bir anda kayıplara karıştı. Amerikan filmlerini aratmayan hırsızlık geçen hafta Yeniköy sahilinde yaşandı.

İş hayatının renkli isimlerinden, Hacı Sabancı'nın kızı Demet Sabancı Çetindoğan, yoğun iş temposunun sonunda 34 TC 6399 plakalı porsche marka otomobili ile Yeniköy'deki 185 numaralı yalısına geldi. Otomobilin anahtarını şoföre teslim eden Çetindoğan, hızla yalıya girdi. 
 
ANİDEN ARIZALANDI 
 
Şoför Porsche'yi yalının garajına sokmak için sahilde seyretmeye başladı. Ancak yalıya tam 100 metre mesafede araç arızalandı. Şoförün araçtan inip kaputu açtığı sırada, siyah renkli Mercedes marka otomobilden inen bir kişi hızla Porsche'nin koltuğuna oturup yuvasında olan kontak anahtarını çevirerek kaçtı.

Hırsız, şoförün arkasından bağırmasına aldırış etmeden yaklaşık 800 bin TL değerindeki Porsche ile kayıplara karıştı. Bir haftadır aranmasına rağmen lüks otomobilden bir iz bulunamadı. Etraftaki tüm güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı.
 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 2
  • hakan asil 9 yıl önce Şikayet Et
    bulunurrrr. onlarda o güç varken o aracı parçalamayı kimsenin gücü yetmez. arızalanan araç nasıl çalıştı peki. ilginç değilmi. Şöförün dediği de entresaaan
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    SABANCI AİLESİ. Bir fakir için bir servet olan bu para,Sabancı ailesinin fertleri için devede kulak kalır... onlar belki birkaç günde kazanıyor bu parayı. pek şoka girdiklerini sanmıyorum. ama ZENGİNİN MALI FAKİRİN MALINDAN KIYMETLİDİR demişler. fakir manevi değerlere önem verir,zengin paraya ve mala.
    Cevapla