Güler Sabancı'dan Erdoğan'a kutlama

Güler Sabancı, Erdoğan'ın 12 yıllık başarılı bir başbakanlıktan sonra cumhurbaşkanlığına seçildiğini belirterek kendisini kutladı.

Güler Sabancı'dan Erdoğan'a kutlama
Güler Sabancı'dan Erdoğan'a kutlama
GİRİŞ 11.08.2014 10:27 GÜNCELLEME 11.08.2014 10:27


Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıllık başarılı bir başbakanlıktan sonra, cumhurbaşkanlığı görevine seçilmiştir. Kendisini kutluyor, ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Sabancı, cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirdiği yazılı açıklamasında, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini temsil eden Cumhurbaşkanlığı seçiminin, Türk halkı tarafından huzur ve demokratik olgunluk içerisinde, birinci turda gerçekleştirildiğini belirtti.

Sabancı, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıllık başarılı bir başbakanlıktan sonra, cumhurbaşkanlığı görevine seçilmiştir. Kendisini kutluyor, ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu yeni döneme başlarken, bugüne kadar sağduyulu ve yapıcı yaklaşımlarıyla, yedi yıllık cumhurbaşkanlığı görevini başarıyla tamamlayan, Sayın Abdullah Gül’e de teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu