Ülker'den beklenmedik satış kararı

Son zamanlarda yaptığı alımlarla dikkatleri üzerine toplayan Ülker sürpriz bir satış kararı aldı.

Ülker'den beklenmedik satış kararı
Ülker'den beklenmedik satış kararı
GİRİŞ 07.08.2014 10:05 GÜNCELLEME 07.08.2014 10:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış


Yıldız Holding, Gözde Girişim'de sahip olduğu yüzde 10.49 hissenin yüzde 10'a kadar olan kısmının uzun vadeli yurtdışı yatırımcılara blok olarak satışı için Ünlü Menkul Değerler'i yetkilendirme kararı aldı.
 
Ödenmiş sermayesi 385 milyon lira olan Gözde Girişim'de Yıldız Holding'in yüzde 10.49 payı bulunuyor. Böylece satış sonrası Yıldız Holding'in şirketteki payının yüzde en az 0.49 olması planlanıyor. 
 
Yıldız Holding'in KAP'ta yer alan açıklamasında, söz konusu kararın yurtdışı yatırımcılardan gelen talep doğrultusunda alındığı belirtildi.
 
Yetkilendirme, söz konusu hisselerin bir yıl içinde satılması için yapıldı. Yıldız Holding bünyesinde Ülker de bulunuyor.
 

YORUMLAR 4
  • murat cg 9 yıl önce Şikayet Et
    %100 Türk Malı. o malı boykot, şu mala destek, onu tut, bunu bırak..... Ürün %100 Türk malımı, tercihim ondandır, yokmu o üründe %100 Türk malı o zaman % 90 varsa bakarım , odamı yok, o zaman % 80............ Türk Malı olan ürüne bakarım alırım. Bazı ürün türlerinde maalesef Türk malı bulamıyoruz devletten bu tür ürünlerde Türk malı üretimine destek bekliyoruz.
    Cevapla
  • Türk Turan birligi 9 yıl önce Şikayet Et
    satis müslüman´a olsun. türk devletlerin´den birine satsa yüzde 10payi iyi olur kazakistan özbekista veya azerbaycan..
    Cevapla
  • Cevat Öner 9 yıl önce Şikayet Et
    kendi elimizle büyüttük. ülker bir bölgede süt ürünleri fabrikası kurmuş ve sütlerini alma vaadi ile civardaki köylüleri hayvancılığa teşvik etmiş. köylüler nasılsa pazarı hazır diye umut ederek borç dert süt üreticiliğine girmişler. fiyat belirleme zamanında neredeyse maliyetine fiyat belirleyen ülker isyan eden köylülere işinize gelirse demiş. çünkü o kadar sütü alacak kadar büyük başka yer olmadığını herkes biliyormuş. bu kapitalistçe fiyatlara mecbur razı olan bir köylüden dinlemiştim bu olayı. ama bu firmanın hayırları da çok. ve bence yine de konusunda en güvenilir firma...
    Cevapla
  • mehmet türk 9 yıl önce Şikayet Et
    alıcılara dikkat edin. biz ülker bizden diye genelde onların ürünlerini alıyoruz. ama ülker gidip de hisselerini yahudiye ya da din düşmanına satarsa o zaman bu destek biter. ayrıca ülker grubu kendi halkına ve değerlerine ihanet etmiş olur.
    Cevapla