Çalışanların yeni gözdesi: Beni kovun

İşini sevmeyen ama çeşitli nedenlerle istifa da edemeyen çalışanlar içini pleasefireme.com'a (Lütfen beni kovun) döküyor.

Çalışanların yeni gözdesi: Beni kovun
Çalışanların yeni gözdesi: Beni kovun
GİRİŞ 04.08.2014 13:59 GÜNCELLEME 04.08.2014 14:02


İşini sevmeyen ama başka bir iş bulamayacağını düşündüğü için istifa edemeyenler, içini pleasefireme.com’a (Lütfen beni kovun) döküyor. İtiraflar, şikayetler veya sitemler anonim yazılıyor.

Çalışanlar bulundukları durumu isim vermeden açık açık yazabiliyor. Sitede, çalışanların ifadeleri konu başlıklarına da ayrılmış. Patronlar, iş arkadaşları, bilgisayarlar, müşteriler, para gibi çeşitli bölümler var.

Çalışanların isyanlarından bazıları şöyle:

- Lütfen beni kovun! İki patronum var. Biri kadın diğeri erkek. Erkek olan patronumun öfke sorunları var ve yine bir kızgın anına denk geldiğinde bilgisayarımı kırdı. Kadın olan patronum ise bunun benim suçum olduğunu söyledi. Bilgisayarı kıranın ben olmadığımı açıkladığımda ise “Patronunun öfke sorunlarıyla ilgili daha dikkatli olmalıydın” cevabını aldım.

- Lütfen beni kovun! Ofiste benden başka herkesin yeni bilgisayarı var. Benimki sürekli bozuluyor ve problem çıkarıyor. Değiştirilmesini istediğimde bana söylenen tam kapasiteli bir bilgisayar ihtiyacımın olmadığı şeklinde. Oysa benim işim sosyal medya pazarlaması ve websitesi yönetimi.

- Lütfen beni kovun! Az önce bir müşteriden azar işittim. Nedeni kahvesindeki buzun bardağın altında kalmaması.

- Lütfen beni kovun! Eğitim verdiğim 16 yaşındaki gençten daha az para alıyorum.

- Lütfen beni kovun! Süpermarkette çalışıyorum ve bugün 60 yaşlarında bir adam pin kodunu hatırlayamadığı için bana bağırdı. (Hürriyet)