Sabancı Erdoğan'ın adaylığından memnun

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Erdoğan'ın Köşk adaylığını değerlendirdi.

Sabancı Erdoğan'ın adaylığından memnun
Sabancı Erdoğan'ın adaylığından memnun
GİRİŞ 02.07.2014 12:34 GÜNCELLEME 02.07.2014 12:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış


Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylığını, "Türkiye için hayırlı olsun." diyerek değerlendirdi.
 
Sabancı Vakfı'nın destek vereceği yeni 9 sosyal sorumlulum projesi ile ilgili bilgi veren Sabancı, bu çerçevede düzenlenen toplantıda, cumhurbaşkanı seçimi ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu. 
 
Sabancı, Başbakan Erdoğan'ın adaylığını nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine, "Türkiye için hayırlı olsun. Memnuniyet verici adaylar var. Biz duygusunu yitirmeden, ülkenin hepimize ait olduğu bilinciyle seçimin başarıyla geçirileceğine inancım tam." dedi.
 

YORUMLAR 1
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    SABANCININ MEMNUNLUĞU. Sabancı büyük bir işveren,şirketlerinde binlerce kişi çalışıyor,9 yıldır maşlara dondurma noktasında yüzde 3-4 gibi zam yapan,buna mukabil işverenlere çeşitli kolaylıklar (bazı işçilerin maaşını devletin ödemesi,vergi afları vs) çıkaran birinden elbet memnunluk duyar. ama Başbakan Erdoğan da ,maaşlara rahmetli Erbakan hoca gibi yüzde 50 zam yapsa,işçiyi,memuru kollasa ,memnunluk duymaz,karşı çıkardı sanırım.
    Cevapla