TÜSİAD'tan Cumhurbaşkanı'na veda ziyareti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşen TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer, veda ziyaretinde bulunduklarını belirtti.

TÜSİAD'tan Cumhurbaşkanı'na veda ziyareti
TÜSİAD'tan Cumhurbaşkanı'na veda ziyareti
GİRİŞ 30.06.2014 15:02 GÜNCELLEME 30.06.2014 15:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşen TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer, veda ziyaretinde bulunduklarını belirterek, “Bundan sonrası için de Türk siyasi hayatına herhangi bir konuda katkıda bulunmasından da mutluluk duyacağımızı kendilerine ifade ettik” dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer ve beraberindeki heyeti Tarabya Köşkü’nde kabul etti. Yaklaşık 1 saat süren görüşme basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Görüşmenin ardından gazetecilere kısa bir açıklama yapan Haluk Dinçer, “10 Haziran’daki TÜSİAD Yönetim Kurulu’ndaki görev değişikliği, yani benim başkanlığa seçilmem sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımıza bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Dünkü açıklamasından sonra takdir edersiniz ki bu aynı zamanda bir veda ziyareti oldu. Bugüne kadar yağmış olduğu çalışmalar, TÜSİAD ile beraber gerçekleştirdiği yakın işbirliği için kendilerine çok teşekkür ettik ve bundan sonrası için de Türk siyasi hayatına herhangi bir konuda katkıda bulunmasından da mutluluk duyacağımızı kendilerine ifade ettik” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • anlayana 9 yıl önce Şikayet Et
    mason derneği. bildiğiniz mason derneği ! !
    Cevapla