TÜSİAD Yönetim Kurulu Çin'e gidiyor

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz'ın başkanlığındaki heyet Çin'de temaslarda bulunacak.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Çin'e gidiyor
TÜSİAD Yönetim Kurulu Çin'e gidiyor
GİRİŞ 24.05.2014 10:28 GÜNCELLEME 24.05.2014 10:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TÜSİAD açıklamasına göre, TÜSİAD heyeti Çin temasları kapsamında iş dünyası kuruluşları ve hükümet temsilcileriyle görüşmeler gerçekleştirecek. Heyet ayrıca Çin'de bulunan muadil kuruluşlarla bir araya gelecek.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz'ın başkanlığındaki TÜSİAD heyeti, bugün görüşmelere başlayıp 30 Mayıs Cuma gününe kadar Çin'de temaslarda bulunacak. Temaslar çerçevesinde Çin'in Pekin, Chengdu ve Şanghay şehirleri ziyaret edilecek.

Ziyaret kapsamında TÜSİAD heyeti, TÜSİAD'ın Çin'deki muadil kuruluşları olan Çin Uluslararası Ticareti Destekleme Konseyi (CCPIT), Çin Sanayi ve Ticaret Federasyonu (ACFIC) ile birlikte AB Çin Ticaret Odası (EUCCC), Çin Yatırım Kuruluşu (CIC) ve Çin Ticaret Bakanlığı (MOFCOM) gibi iş dünyasını ve hükümeti temsil eden bir dizi kurumla görüşmelerde bulunacak, saha ziyaretleri gerçekleştirecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • keskin söz 9 yıl önce Şikayet Et
    sözde demokrasi haverilerinin Cine gitmesi biraz tuhaf degil mi?. Bunlarin agababasi degilmiydi biray önce Turkiyede demokrasi sorunlu yatirimcilara Turkiyeye yatirim yapmayin cagrisi yapan. Bu hareketinizden cikaracagim sonuc TUSIAD Cin demokrasisi istiyorlar.
    Cevapla