MÜSİAD heyeti Soma'ya gidiyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Yönetim Kurulu, Sektör Kurulu Üyeleri ve Şube Başkanları'ndan oluşan geniş bir heyet ile Soma'ya gidiyor.

MÜSİAD heyeti Soma'ya gidiyor
MÜSİAD heyeti Soma'ya gidiyor
GİRİŞ 14.05.2014 17:26 GÜNCELLEME 14.05.2014 17:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Soma'da meydana gelen elim kazanın ardından Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımları ile gerçekleştirilecek olan Çin Ticaret Heyeti Programı'nı iptal eden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, Genel Başkan Nail Olpak ve beraberinde MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Sektör Kurulu Üyeleri ve Şube Başkanları'ndan oluşan geniş bir heyetle 15 Mayıs 2014 Perşembe günü Soma'ya gidecek.

MÜSİAD Genel Başkanı Olpak'ın Soma Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Nail Olpak, Soma Kömür İşletmeleri'nde meydana gelen kazaya ilişkin yazılı bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Olpak mesajında şu ifadelere yer verdi;

Soma Kömür İşletmeleri'nde meydana gelen elim kazada, işçi kardeşimizin hayatını kaybettiklerini ve göçük altında kalan başka çalışanların olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.
Önceliğimiz, hala göçük altında kalan kardeşlerimizin, sağ salim çıkarılmasıdır. Bunu sağlamak için yapılan çalışmaların biran önce güzel haberlerle sonuçlandırılmasını candan temenni ediyor, içeride kalan vatandaşlarımızın bir an önce kurtarılarak sevenlerine kavuşturulmasını diliyor, kazada hayatlarını kaybeden madenci kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve milletimize sabırlar diliyorum.

KAYNAK: EKOTRENT
YORUMLAR 1
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Müsiata güvenim var ama tüsiata değil !. ..............!
    Cevapla