Biga TSO'dan Gönen Fuarı'na ziyaret

Çanakkale'nin Biga ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ve Yönetim Kurulu Gönen Fuarı'nı ziyaret etti.

Biga TSO'dan Gönen Fuarı'na ziyaret
Biga TSO'dan Gönen Fuarı'na ziyaret
GİRİŞ 11.04.2014 14:40 GÜNCELLEME 11.04.2014 14:40

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Melih Akyıl ve Sedat Çakır, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri Furkan Şanlı ve Gürol Gençoğlu ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu Gönen'de bu yıl dördüncüsü düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı ve Gönen Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Gönen'de bulunan TOBB üyesi her iki meslek kuruluşunun başkanları ve yöneticileri ile yapılan samimi görüşmelerde kurumlar arası ilişkilerin daha fazla pekiştirilerek karşılıklı bilgi alış-verişinde bulunulması, üyelere daha etkin ve verimli hizmet verilebilmesi, odalar arasındaki bu tür ziyaretlerin artması, Güney Marmara'nın ağırlıklı ticari ve sanayi yönleri, ortak yapılabilecek projeler hakkında bilgi alış-verişinde bulunuldu.

Ayrıca bölgesel işbirliği ve ticaretinin geliştirilmesi, yatırım yapacak firmalara destek verilmesi hususları görüşülen öncelikle konular oldu.

Biga TSO heyetini Gönen Ticaret Odası'na gelişlerinde Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özçağlayan, Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu, Gönen Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Özer ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, ziyaretler esnasında Biga ve Biga'daki yatırım olanakları ve gerçekleştirmeyi düşündükleri proje ve faaliyetler hakkında bazı bilgiler verdi.

KAYNAK: HABER7