Kaynak Holding'e baskın!

Bünyesinde NT mağazaları, Sürat Kargo, Sürat Bilişim gibi şirketleri barındıran Kaynak Holding'in Üsküdar'daki merkezinde inceleme yapıldı.

Kaynak Holding'e baskın!
Kaynak Holding'e baskın!
GİRİŞ 26.03.2014 19:11 GÜNCELLEME 27.03.2014 22:27
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, holdingin Bulgurlu'daki merkez binasında, MASAK ve İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Vergi incelemesi

Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Naci Tosun, Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu tarafından şirketin ticari faaliyet alanlarıyla alakalı bir vergi incelemesine başlandığını bildirdi.

Tosun, holdingdeki incelemeye ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu tarafından şirketimizin ticari faaliyet alanlarıyla alakalı 26 Mart 2014 tarihi itibariyle bir vergi incelemesine başlanmıştır. Birçok iştiraki itibariyle bağlı bulunduğu vergi daireleri nezdinde yıllardan beri kurumlar vergisi rekortmenler listesine giren kurumlarımız, ilgili makamlar nezdinde seçkin mükellefler statüsünde yer almıştır. Bu itibarla, gün içerisinde birtakım medyada konuyla ilgili yapılan haber ve yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 43
  • ayhan cantürk 10 yıl önce Şikayet Et
    bütünlük isteyen kürt, benim oyumda AK PARTİYE.... bak yine aynı seyi yapıyorsunuz. inanan bir insan chp ye oy vermez benim gibi. hatta size söyleyim benim oyumda ak partiye. ben iki tarafıda seven biriyim. herkesin yanlısı olur. onlar nasıl yalan haber yapıyorsa aynı seyi star,ahaber de yapıyor. benim tek düşümcem kimse kimseye sen böylesin, senin imanından suphe duyorum, sen müslümanmısın bunlar islamiyete zarar verir kendisinse zarar veriri. kimde iman var kim doğru soyluyor bilemem. ben yapılan hizmetlere göre oyumu vericem. ama yanlış yapmıslarsa hesabı Yüce Mevlam zaten soracaktır. lafı uzatmayaca gerek yok konussak cok konusuruz Allah C.C. birliğimizi,dinimizi daim kılsın ve doğru yolda kim ise bize ona yaklaştırsın insALLAH...
    Cevapla
  • saliha kızılkaya 10 yıl önce Şikayet Et
    herkes kendi kaynağını kendi kurutur. 5 sene sıçrar 10 sene sıçrar 30 sene sıçrar ama sonunda Allahım onları şaşırtır ,o kadar başka işlere dalar kendi işlerini unuturlar ki zamanı gelince her şey ortaya çıkar. bu gün olduğu gibi , kendilerine herşeyi iyi kaynak yapmışlar.
    Cevapla
  • salim birinci 10 yıl önce Şikayet Et
    elin ipiyle kuyuya inme. Yapılan darbe girişiminin bedelsiz kalacağını mı zannetmişlerdi bu Amerikalılar...
    Cevapla
  • süleyman akgül 10 yıl önce Şikayet Et
    BİİZNİLLAH. fettullah güleni ve yandaşlarını teker teker sorgulama vakti geldi geçiyor bile..sen sınava bgirmeden bir gece önce çıkacak soruları çözeceksin sınava girip 100 alacaksın yetimin öksüzün garibanın hakkını yiceksin sonra müslümanım diceksin ALLAH sormazmı bunun hesabını...
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 10 yıl önce Şikayet Et
    ayhanın bu cümlesine katılıyorum. " Bizler o kadar rahatızki kardeş ben hep söyle dua ederim. Eger bizler yanlış yolda isek Allah bizleri size, sizler yanlış yolda iseniz sizleri bize yakınlaştırsın." Ama şunu da eklemek gerekir, devlet asla ama asla ufak hesaplar yüzünden örselenemez, tökezlenemez, zayıfyatılamaz, küçük duruma düşürülemez. sürekli saldırılarla bu yapılmaktadır. bir derdin varsa, buna inanıyor ve çevreni inandırabiliyorsan sandıkta zaten gereğini yaparsın. Ama bu sürekli bel altı saldırılarla olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle