Koç'tan Samanyolu TV açıklaması!

Koç Holding'in Samanyolu TV'ye ortak olmak için teklif verdiği yönündeki iddialara yalanlama geldi. Koç Holding'ten yapılan açıklamada, bu iddiaların tümü ile gerçek dışı olduğu belirtildi.

Koç'tan Samanyolu TV açıklaması!
Koç'tan Samanyolu TV açıklaması!
GİRİŞ 24.03.2014 15:47 GÜNCELLEME 24.03.2014 15:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Koç Holding'in internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Son günlerde basın ve yayın organları üzerinden Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'un geçmişte Samanyolu Televizyonu'na ortak olmak için teklif verdiği yönünde bir iddia ortaya atılmıştır.

Hiçbir dayanağı olmayan; tümüyle gerçek dışı bu söylemlerin hayal gücünün sınırlarını zorlayan ifadeler ile dile getirildiğini görmek bizi bir açıklama yapmak zorunda bırakmıştır. İddia sahibinin belirttiğinin aksine, hiçbir tarihte böyle bir teklif yapılmamıştır. Bu vesileyle tüm bu asılsız iddiaların ve haberlerin en yakın zamanda sona ereceğini umar, tüm gerçek dışı söylemler karşısında hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızın bilinmesini isteriz."

YORUMLAR 6
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. ihanet hareketi ile ne denli bir koyun koyuna olundugu göruldugunde saman kanal hissedarı alma olsa ne olur olmasa ne olur bir fazla eksik önemi varmı . bataklıkda yuvarlanıyorsunz az çok bataga saplanmış olmanız kıymeti ne olacakki
    Cevapla
  • Halil SİNANOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    ŞİRKETLERİN STV'YE REKLAMI KESERSE,SANA İNANIRIZ !. Var mısın?
    Cevapla
  • burak şişman 10 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. kanal senin mama senin neyin cevabı bu?fetullahın yeğeninin altındaki ferrari kimin?abd deki hayatını anlattılar 2 gün önce açıp izlemenizi tavsiye ederim.a haber...
    Cevapla
  • Metin Kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    YUH. Ya halen yalan, halen iftiraa. insaf be artık insaf....
    Cevapla
  • muhalif 10 yıl önce Şikayet Et
    vuuu. pek de alınganlar. çok mu üsüldün dedeeeem. hem niye öyle konuşuyorsun. ben ticaret adamıyım, işime gelen firmaya işime gelen teklifi yaparım desene. cemaat bu kadar mı korkunç :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle