Memura servis hizmeti ne zaman başlayacak?

Memura serv Daha önce medyada yer alan haberlerde, toplu sözleşme kapsamında 2014 yılından itibaren memurlara servis hizmeti verileceği belirtilmişti.is hizmeti ne zaman başlayacak?

Memura servis hizmeti ne zaman başlayacak?
Memura servis hizmeti ne zaman başlayacak?
GİRİŞ 20.01.2014 17:33 GÜNCELLEME 21.01.2014 08:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türk Büro Sen, Maliye Bakanlığına başvurarak, toplu sözleşme kapsamında 2014 yılından itibaren memurlara  verileceği duyurulan servis hizmetinin ne zaman başlayacağını sordu.

Maliye Bakanlığının cevabı:

"14.08.2013 tarihli ve 28735 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Görevlilerinin Geneline ve Hizmet Kollarına Yönelik Mali ve Sosyal Haklara İlişkin 2014 ve 2015 yıllarının kapsayan 2. Dönem Toplu Sözleşme başlığının Hizmet Kollarına Yönelik Mali ve Sosyal Haklar Başlıklı kısmının Büro Bankacılık ve Sigorta Hizmet Koluna İlişkin Toplu Sözleşme Bölümünün Servis Hizmeti Başlıklı 6. Maddesi kapsamında servis hizmeti sağlanması kapsamında ön çalışmalarımız devam etmektedir"

YORUMLAR 2
  • n_kaan 10 yıl önce Şikayet Et
    MESUT ARKADAŞA.... SERVİS, TOPLU TAŞIMA aracı değil mi arkadaşım? şuan binlerce memur şahsi aracı ile ulaşımını sağlıyor. Servis uygulaması trafiği kitlemekten ziyade rahatlatır...
    Cevapla
  • Mesut 10 yıl önce Şikayet Et
    heh bir memurların servisleri kalmıştı... onlarda servise binsin trafik iyice keşmekeş olsun..hem millete toplu taşımayı kullanın diyorlar hemde memura servis veriyorlar bu ne perhiz...
    Cevapla