Vestel 'Merkez Servis' sistemine geçti

Vestel, satış sonrası hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla "Merkez Servis" projesini hayata geçirdi.

Vestel 'Merkez Servis' sistemine geçti
Vestel 'Merkez Servis' sistemine geçti
GİRİŞ 18.07.2013 11:21 GÜNCELLEME 18.07.2013 11:21

Vestel'den yapılan açıklamaya göre, 9 milyon lira yatırım ile gerçekleştirilen projede Vestel ilk Merkez Servis'lerinden birini Adana'da açtı. Vestel Adana Merkez Servisi, yetkili servislerin çözemediği sorunları devralıp hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmanın yanı sıra yetkili servis çalışanlarının eğitimlerinden, sosyal medyada şikâyet yönetimine kadar çok geniş bir yelpazede faaliyet gösteriyor.

Vestel, Adana'da 555 metrekare alana sahip merkez servisinde alanında uzman 13 çalışanıyla hizmet veriyor. Adana'da yeni açılan merkez servis Adana yetkili servislerinin yanı sıra Hatay, İçel ve Osmaniye illerindeki yetkili servislerden de sorumlu olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Tarkan Tekcan, Merkez Servis projesinin hayata geçtiği ilk illerden birinin Adana olduğunu ifade etti.

Tekcan, şunları kaydetti:

"Merkez servisler, yetkili servislerin hizmet kalitesini sürekli denetim altında tutarak onların çözüm oluşturmada zorlandıkları noktalarda anında devreye giriyor. Böylece çözüm sürecini hızlandırıyorlar. Örneğin merkez servislerde daha geniş yedek parça depo alanları bulunduğundan daha büyük stoklarla çalışıyorlar. Böylece müşterilerin bekleme süresi kısaltılıyor.

Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak Merkez Servis uygulamamızdan Adana'da ve çevre illerde yaşayan kullanıcılarımızın oldukça memnun kalacağına inanıyoruz. Merkez servis yaklaşımımızda da görüleceği gibi; artık satış sonrasında yaratılan hizmetlerde müşterimizin en az eforu harcayarak çözüme ulaşabileceği yaklaşımları hayata geçiriyoruz."

KAYNAK: AA