ERPA, Ramazan'da Feshane'yi fethedecek

Beyaz eşya ve perakende sektörünün lider firması ERPA, Ramazan ayında manevi atmosferi en yüksek Eyüp Feshane'de çok farklı bir konseptle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

ERPA, Ramazan'da Feshane'yi fethedecek
ERPA, Ramazan'da Feshane'yi fethedecek
GİRİŞ 02.07.2013 14:40 GÜNCELLEME 02.07.2013 14:44

Beyaz eşya ve perakende sektörünün lider firması ERPA, Ramazan ayında manevi atmosferi en yüksek Eyüp Feshane'de çok farklı bir konseptle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Çalıştığı tüm markaların gücünü yanına alarak, çok özel kampanyalarla Ramazan ayında Feshane etkinliklerini ve Eyüp'ü görmeye gelen misafirlerin bütçelerine katkı yapmayı amaçlayan, evlerinin ihtiyaçlarını gidermek isteyenlere Ramazan'ın manevi atmosferine yakışan indirimler hazırlayan ERPA, Ramazan'ın maneviyatına yakışan bir fuar etkinliği için kolları sıvamış durumda.

ERPA Yönetim Kurulu Başkanı H. Erdem Ede, Ramazan ayı boyunca çalıştıkları firmalarla beraber çok özel stand tasarımlarıyla bir ay boyunca feshanede olacaklarını belirterek, "Hem müşterilerimizle buluşmak, kaynaşmak hem de çok özel fuar fiyatlarıyla her kategorideki ve segmentteki ürünümüzü satışa çıkaracağız. Türkiye'de hiç duyulmamış, herkesin şaşkınlıkla karşılayacağı fiyatlarımızla gerçekten müşterilerimizi ve standımızı ziyaret eden herkesi şok edeceğiz" dedi.

Hotpoint, Ariston, Fakir, Sunny, LG, Samsung, Exper, Toshiba gibi markaların destek verdiği, Ramazan'a özel kampanyalarında çok özel fiyat avantajlarını ortaya koyduğu fuar standlarında aynı zamanda farklı etkinlikler de yapacaklarını dile getiren Ede, "Değişik zamanlarda imza günleri yapacağız. Standımız ülkemizin tanınan isimleriyle manevi bir atmosfer ve Ramazan ikliminin unsurlarını taşıyacak. Diğer yandan alışveriş şartı aranmadan promosyonlar dağıtılacak, hediyeler verilecek. Ramazan'ın maneviyatı Eyüp Sultan'ın bereketi ile birlikte müşterilerimizle, gönül dostlarımızla buluşmayı bir fırsat olarak kabul edeceğiz. Ana firmalar ve markalar da bize destek olduğu, bu çok özel etkinliğe sahip çıktıkları için çok özel fiyatlarla satışlar gerçekleştirilmiş olacak" diye konuştu.
Eyüp Sultan'ın, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in mihmandarı Ebu Eyyüb-el Ensari'nin medfun olduğu mübarek bir mekan olması dolayısıyla, Ramazan ayında herkesin bu manevi atmosferi yaşamak için koştuğu nadide yerlerin başında geldiğini belirten Ede, "Ramazan ayının rahmeti, bereketi ve feyzi her şeyden önemlidir. Ramazan ayının manevi donanımlarının kesinlikle ihmal edilmemesi gerektiğini biliyoruz. Biz de hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Eyüp Sultan'ı gezen gören, aynı zamanda Feshane etkinliklerine katılan misafirlerimizin, bizim standımıza da gelmeleri, bir ihtiyaçları varsa, giderebilmelerini sağlamak ve bunu Ramazan'ın manevi dokusunu en uygun, en dip fiyatlarla gerçekleştirmek bizim boyun borcumuzdur. Eyüp Sultan'a gelen misafirlerin bizimle de bir araya gelmeleri elbette moral motivasyonumuzu artıracak, hem de onların sadece Ramazan ayında bulabilecekleri fiyatlarla bütçelerine katkı sağlayabilecekleri bir alışveriş ortamını ortaya koyacaktır" açıklamasını yaptı.

ERPA'nın sene boyunca yaptığı kampanyalarla kalitesini, kalite konseptini ve marka gücünü ortaya koyduğunu, Ramazan'a özel hazırladıkları bu kampanyanın ise çok farklı bir kategoride ve segmentte değerlendirilmesi gerektiğini belirten Ede, "İnsan hayatında her günün, her saatin, her dakikanın ayrı bir önemi vardır. Ama, Ramazan ayı, her saniyesiyle farklı değerlendirilmeli ve eşsiz fırsatlarından yararlanmak için mücadelemizi ortaya koyduğumuz bir fırsatlar hazinesidir. Biz de bu ayın ruhuna uygun, eşsiz fırsatları sunabileceğimiz, insanlarımızın da bu fırsatlardan en zirve şekilde yararlanabileceği bir Ramazan konsepti hazırlamayı uygun bulduk. ERPA'nın marka gücünü, güvenini ve yılın her döneminde sergilediği alışveriş fırsatlarına böyle bir zincir halkası ekledik. Tüm kardeşlerimizi, Ramazan'ın maneviyatın yaşamak için Eyüp Sultan'a gelmeye hazırlanan tüm dostlarımızı bizimle de tanışmaya, standımızda soluk almaya davet ediyoruz" değerlendirmesini yaptı.