TÜMSİAD'dan Holiday Inn'da Mini Fuar

TÜMSİAD İstanbul Şube Sektör Kurulları Komisyonu'nun İstanbul Holiday İnn Otel'de düzenlediği fuara 55 firma katılarak ürünlerini sergiledi

TÜMSİAD'dan Holiday Inn'da Mini Fuar
TÜMSİAD'dan Holiday Inn'da Mini Fuar
GİRİŞ 29.05.2013 15:01 GÜNCELLEME 29.05.2013 15:01

Fuarın açılışında konuşan TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert, fuarcılığın ekonominin belkemiği olduğunu belirterek, “Dünya ticareti fuarlar ekseninde dönüyor. Biz ise fuarcılık kültürümüzü yeni yeni oluşturmaya başlamış durumdayız. Burada düzenlediğimiz fuar, Eylül ayı içinde CNR'da düzenleyeceğimiz TÜMEXPO fuarının altyapısının oluşturulması bağlamında çok anlamlıdır. Aynı zamanda kardeş firmalarımızın birbirlerini tanımaları, ticaret potansiyellerini geliştirmeleri bağlamında önemli adımların atılmasını sağlayacaktır” dedi.

TÜMSİAD'ın Türkiye'nin en dinamik, pozitif ve vizyoner iş adamları derneği olduğunun altını çizen Sert, “Gerek yurt içi gerekse yurt dışı tüm fuar organizasyonlarını yakından takip ediyoruz ve ülkemize sağlayacağı katma değeri yerinde inceliyoruz. Türkiye'nin 2023 vizyonundaki ticaret hacmini ve ihracat potansiyelini daha da yukarılara çekebilecek tüm organizasyonlarda TÜMSİAD olarak varız” açıklamasını yaptı.

Tekstilden bilişime, otomotivden enerji sektörüne değişik iş kollarında faaliyet gösteren firmaların yoğun ilgi gösterdiği fuara katılan işadamları birçok iş görüşmesi yaptılar.

Fuar açılışında konuşan TÜMSİAD İstanbul Şubesi Sektör Kurulları Komisyon Başkanı Yusuf Ziya Altuntaş "TÜMSİAD sektör kurulları olarak üyelerimiz arasında ticaret ve işbirliğini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Düzenlediğimiz bu mini fuar ileride yapacağımız büyük çalışmaların habercisi olarak nitelendirilebilir"dedi.

TÜMSİAD İstanbul Şube Başkanı Eyüp Topal'da Sektör Kurulları Komisyonu'nun düzenlediği fuarı çok beğendiğini ifade ederek ,TÜMSİAD üyelerinin fuar kültüründe ulaştığı pozitif noktaya dikkat çekti.