Babuşcu, TÜMSİAD Genel Merkezi'ni ziyaret etti

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert'i, genel merkez binasında ziyaret etti. Babuşcu ve Sert, güncel konular üzerine sohbet ederken, yeni Anayasa çalışmalarında ortak aklın sergilenmesi gerektiği düşüncesinde birleştiler.

Babuşcu, TÜMSİAD Genel Merkezi'ni ziyaret etti
Babuşcu, TÜMSİAD Genel Merkezi'ni ziyaret etti
GİRİŞ 03.05.2013 12:23 GÜNCELLEME 03.05.2013 12:23

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert' i makamında ziyaret etti. TÜMSİAD Genel Başkanı ve TÜMSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Aziz Babuşcu TÜMSİAD Ailesine konuk olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert, TÜMSİAD' ın çalışmaları hakkında Aziz Babuşcu' ya bilgilendirmelerde bulundu. Yönetim Kurulu üyeleri ile tanışan Aziz Babuşcu, TÜMSİAD' ın çalışmalarını takip ettiklerini ve yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

TÜMSİAD' ın kısa sürede önemli aşamalar kaydettiğini belirten Babuşcu, STK'ların ülkelerin dinamizmine katkı sağladıklarını,  bir ülkede hizmet eden vasıflı STK'ların o ülke için önemli katma değer olduklarını söyledi.

Yeni anayasa süreci ile ilgili çalışmalara da değinen Babuşcu, “Yeni anayasanın herkesin ortak aklı olması yolunda çalışıyoruz. Yapılan çalışmada her kesimi düşünmek ve ortak aklı bulmak zorundayız” dedi. 

Son zamanlarda sıkça konuşulan çözüm sürecine ve başkanlık sistemine de değinen Babuşcu, Türkiye' nin hızla büyüdüğünü ve yaşanan süreçte barışın ve kardeşliğin tesis edilmesinin Türkiye' nin menfaatlerine olduğunu aktardı.

Ziyaret çerçevesinde Aziz Babuşcu, TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert' e bir tablo hediye etti. Nazik ziyaretinden dolayı Dr. Hasan Sert tarafından TÜMSİAD adına Aziz BABUŞCU' ya plaket takdim edildi.