Sert, üniversite öğrencilerine girişimciliği anlattı

TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert, Marmara Üniversitesi Marmara Genç Vizyon Kulübü'nün organize ettiği ettiği konferansta, üniversiteli öğrencilerle buluştu.

Sert, üniversite öğrencilerine girişimciliği anlattı
Sert, üniversite öğrencilerine girişimciliği anlattı
GİRİŞ 03.05.2013 12:22 GÜNCELLEME 03.05.2013 12:22

Türkiye'de girişimcilik ve işadamı kimliği, TÜMSİAD ve güncel ekonomik gelişmelerle ilgili öğrencilere bilgiler aktaran, Türkiye'nin ekonomik potansiyelini anlatan Sert, “Türkiye'nin enerjik ve dinamik yapısını hep birlikte daha vizyoner ufuklara taşımak yönünde çalışmalar gerçekleştirebiliriz” dedi.

Türk ekonomisinin geliştiğini, büyüdüğünü, girişimcilik ruhunun gelişen teknolojik yapı ve dünyadaki değişimlere ayak uydurarak farklılaştığını dile getiren Sert, “Girişimci risk almasını bilen, ama bunu da elindeki verileri doğru analiz ederek gerçekleştirebilen kişidir. Elinizdeki potansiyeli iyi değerlendirirseniz, hem bugününüze hem de yarınınıza yatırım yaparsınız” dedi.

Önümüzdeki süreçte işadamı olmayı planlayan öğrencilere, “Dünyayı takip edin” tavsiyesinde bulunan Sert, “Biz TÜMSİAD olarak işadamı kimliğimizle, tüm dünyayı en doğru şekilde okuyarak ekonomik katma değer üretmeye çalışıyoruz” diye konuştu.