Bankalardan tüketiciye kötü haber

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın, bankacılık kesiminin ücret ve komisyon geliri elde etmeye devam ettiğini, devam da edeceğini bildirdi.

Bankalardan tüketiciye kötü haber
Bankalardan tüketiciye kötü haber
GİRİŞ 14.12.2012 21:37 GÜNCELLEME 14.12.2012 23:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ekonomi Muhabirleri Derneği üyeleriyle bir araya gelen Aydın, dünyanın her yerinde faiz ile ücret ve komisyon gelirlerinin bankaların karlılığını sağladığını söyledi.

Yapılan yatırımlar karşılığında verilen hizmetlerden ücret almanın en doğal hakları olduğunu kaydeden Aydın, müşterinin hangi hizmeti, hangi fiyattan ve kimden aldığını bilmek koşuluyla bunun önünün açık olması gerektiğini savundu.

Bunun sadece Türkiye'de değil, dünyanın her yerinde böyle olduğunu ifade eden Türkiye Bankalar Birliği Başkan Aydın, ''yaptığımız yatırımlar karşılığında verdiğimiz hizmetlerden ücret almak bizim en tabii ve doğal hakkımız" dedi.

Aydın, ücret ve komisyon konusunun sürekli olarak tartışılmasını da bankalar olarak rahatsız edici bulduklarını söyledi.

YORUMLAR 2
  • ahmet bin ali 11 yıl önce Şikayet Et
    gayet doğal açıklama. türkiye de yaşayanlar hep tembelliğe alışmışlar. beleş hizmet almak istiyorlar. belki bahsedilen masraf, komisyon tutarları fazla bulanlar var ancak, şu da gerçek ki bankalarda çalışanlar da var.
    Cevapla
  • akın ahmet 11 yıl önce Şikayet Et
    faizci bankalar. bu kadar da pişkinlik olmaz milleti yiye yiye bitirdiniz
    Cevapla