Devlet borcunuzu bir tıkla öğrenin!

Bakan Mehmet Şimşek, borcu olan vatandaşları uyardı.

Devlet borcunuzu bir tıkla öğrenin!
Devlet borcunuzu bir tıkla öğrenin!
GİRİŞ 05.10.2012 17:34 GÜNCELLEME 06.10.2012 15:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek , "6111 sayılı yasa kapsamında, yani bundan faydalanan mükelleflerimiz bu ay sonu itibariyle mutlaka taksitlerini ödesinler, çünkü bu son şans" dedi.

Daha önce taksitlerini zamanında ödemeyip de sistem dışında kalan mükellefleri de uyaran Şimşek, şöyle devam etti: "Gelir İdaremiz zaman zaman mükelleflerimize borçlarını hatırlatıcı mektuplar yollamakta. Ben bugün buradan bütün mükelleflerimize sesleniyorum, borçları varsa bir an önce ödemeye çalışsınlar. Vatandaşlara borcu olup olmadığını Gelir İdaresi internet sitesinden öğrenebilme imkanı sağladık. Borç sorgulamak için vergi dairesine gidilmesine gerek yok."

DEVLET BORCUNU ÖĞRENMEK İÇİN BU LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ

YORUMLAR 2
  • bayram namazı 11 yıl önce Şikayet Et
    devletin size olan borcunu 1 gün devlet dairelerinde harcayarak öğren. devlete borcumu bir tıkla öğreniyorum da ,devletin bana olan borcunu niye bir tıkla öğrenemiyorum.neden sağa sola gidip belirli tarihe kadar beklemem gerekiyor.(bakınız: sgk pirim geri ödemeleri )
    Cevapla
  • Barış YILMAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    hangi site olduğunuda bi zahmet yazsaidiniz bari.. https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=ıvd_mbbs_sorgu_logın_ac
    Cevapla