Yalçın: Sağlam iradenin yanındayız

Büyük Memur-Sen ailesi olarak millet iradesinin yanında olduklarını vurgulayan Memur-Sen Başkanı Yalçın, "Sağlam iradenin yanındayız” dedi.

Yalçın: Sağlam iradenin yanındayız
Yalçın: Sağlam iradenin yanındayız
GİRİŞ 18.10.2015 10:38 GÜNCELLEME 18.10.2015 10:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Memur-Sen Eskişehir İl Buluşması "Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye" sloganlarıyla Şehri Davet Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programda konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, önemli mesajlar verdi.

"KÜRESEL TETİKÇİLERİ VE DESTEKÇİLERİNİ KINIYORUM"

Konuşmasına Hakkari’de hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize Rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileyerek başlayan Yalçın, terör olaylarını lanetledi. Yaralı askerlerimize acil şifalar dileyen Yalçın, “Sözde ateşkes ilan edenler ateşi tüm coğrafyaya yaymak için saldırıyorlar. Terör ile bereketli topraklarımıza fitne ekiyor, kardeşliğimizi hedef alıyorlar. Bunlar taşeron. Bunlar emperyalizmin bölgedeki hizmetkârları. Bunlar güçlü ve büyük Türkiye düşmanları. Küresel tetikçileri, destekçilerini ve PR çalışmasını yapanları kınıyorum” diye konuştu.

"YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ BOZMAYACAĞIZ"

Memur-Sen ailesinin varlığının, ülkenin kardeşliği ve birliği açısından önemli olduğunu belirten Yalçın, "Onun için 7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan istikrarsızlık tablosu, koalisyon görüntüsünün emperyalist devletleri harekete geçirmesi üzerine, içimizdeki ırgatları üzerinden ocaklara acının düşürülmesi, Memur-Sen'in sesini bir kez daha yükseltmesini zorunlu kılmıştır. Bizim yürüyüşümüz güçlü Türkiye'nin yürüyüşüdür. Yürüyüşümüzü bozmayacağız" ifadelerini kullandı.

"HEP BİRLİKTE KOL KOLA OLMALIYIZ"

Konuşmasını Memur-Sen teşkilatının kola kola olduğunu ifade ederek sürdüren Yalçın, “Birler alt alta olursa, toplamı üç eder, ancak birler yan yana, kol kola ve omuz omuza olursa yüz on bir eder ve daha güçlü, daha diri ve daha etkili olurlar. İşte Memur-Sen teşkilatı da böyledir ve böyle olmayı da sürdürecektir” diye konuştu.

"BÜYÜK TÜRKİYE İDEALİNİN YANINDAYIZ"

Memur-Sen'in "büyük Türkiye" idealinin yanında saf tutmaya devam edeceğini bildiren Yalçın, "Bizim varlığımız herhangi bir siyasi partinin taraftarlığı ve holiganlığıyla asla bağdaştırılamaz. Özgün ve özgür duran bir teşkilat olarak bizim varlığımız, 'büyük Türkiye' idealinin varlığıdır" dedi.

"TÜRKİYE İSTİKRARSIZLIĞI BİR KEZ DAHA KALDIRAMAZ"

Türkiye'nin bir daha istikrarsızlığa mahkûm olmaması gerektiğini vurgulayan Yalçın, şunları kaydetti: "Onun için 1 Kasım seçimleri, yeniden istikrarın, güçlü istikrarın yakalandığı bir seçim olsun ümidindeyiz. Çünkü Türkiye bir daha istikrarsızlığı kaldırmaz. Bir daha geriye dönülmemesi için Memur-Sen'in duruşu, yürüyüşü son derece önemlidir. Adaletin herkes için eşit olması, paralelin, yatayın, dikeyin kimsenin zimmetine geçmemesi, herkesin yaptığı cezanın bedelini çekmesi ve asla adaletin omuzdaki yıldızlarla ölçülmemesi için kol kola durmak hepimizin ortak görevidir."

 “SAVUNAN ADAMIN YOLUNDA, SAĞLAM İRADENİN YANINDAYIZ"

Her fırsatta Türkiye’nin hedef alındığını, başarısız olan operasyonların yerine yenilerinin devreye sokulduğunu ve bu yolla Türkiye’nin diz çöktürülmek istediğini vurgulayan Yalçın, “27 Mayıs'ta, 12 Eylül'de, 28 Şubat'ta sahayı boş bulmuş, istedikleri gibi hareket ediyorlardı. Bugün ise karşılarında Memur-Sen gibi güçlü sivil organlar var. Bugün sahada biz varız. Büyük Memur-Sen ailesi olarak, sahada da, alanlarda da vesayetin karşısında millet iradesinin yanındayız. Sahadayız kazanımlarımızı hedef alanların karşısındayız. Sahadayız, savunan adamın yolunda, sağlam iradenin yanındayız. Değerlerimizi, kazanımlarımızı ve geleceğimizi hedef alanların tarafları baronlar. Bizim tarafımız ise Anadolu sermayesi. Alt yapı yatırımlarını eleştiriyorlar, barajları hedef alıyorlar,  köprü ve havaalanı istemiyorlar. Tarafları faiz lobisi. Bizim tarafımız ise millet iradesi. Kamu görevlilerinin kazanımlarından rahatsızlar, Anadolu'ya kayan ihracat dursun istiyorlar. Tarafları kapitalizm. Bizim tarafımız ise emek ve ekmek” diye konuştu. 

YORUMLAR 3
  • muhsin 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkan Allah yolunda daim olasın
    Cevapla
  • can baran 8 yıl önce Şikayet Et
    geleceğin lideri
    Cevapla
  • savunan adam 8 yıl önce Şikayet Et
    büyük başkan büyük lider seninle gurur duyuyoruz
    Cevapla