Memur-Sen: Mal varlıklarına el konulsun

Memur-Sen Başkanı Yalçın, 28 Şubat'ta buharlaştırılan 400 milyar TL için, “Hesabı sorulsun, cuntacıların mal varlıklarına el konulsun” dedi

Memur-Sen: Mal varlıklarına el konulsun
Memur-Sen: Mal varlıklarına el konulsun
GİRİŞ 09.10.2015 15:02 GÜNCELLEME 09.10.2015 16:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Memur-Sen “1 Milyon Üye” hedefiyle başlattığı 81 İlde yapılan teşkilat buluşmaları devam ediyor. Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, bu kapsam’da İzmir İl Buluşması’nda teşkilata hitap etti. 

28 ŞUBAT DARBESİ HAZİNEYE 400 MİLYAR DOLARA MAL OLDU

Ankara'da Memur-Sen’in de müdahil olduğu 28 Şubat davasına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Yalçın, 28 Şubat dönemiyle ilgili eski başbakanlar Mesut Yılmaz ve Tansu Çiller'in de dönemin davasının görüldüğü mahkemeye ifadeye çağrıldığını hatırlatan Yalçın, "Yaptığınız yanlışlar sizi kabirde sıkacak. O yüzden gidin ifade verin. Milyarlarca dolar toplayanların aldığı paraları kursaklarından çıkarıp, yetime, fakire, sabit gelirliye verilmesinin yolunu açmaları için onlara çağrıda bulunuyorum. o devrin size yaptırdıklarını ifade edin" şeklinde konuştu.

Yalçın, "28 Şubat'da Anadolu sermayesine darbe indirildi, baronlar hazineyi yönetir hale geldi, bazıları bir gecede zengin oldu fatura vatandaşa kesildi. Darbe hazine'ye yaklaşık 400 milyar liraya mal oldu. Bunun hesabı sorulsun, cuntacıların mal varlıklarına el konulsun, o para öksüzlere ve yetimlere aktarılsın" dedi.

YORUMLAR 1
  • recepci 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun birtane yigit cikti.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır