Askerin tercihi 69 TL'lik Nokialar oldu

Kışlada cep telefonu yasağının kalkmasıyla bir ayda toplam 639 adet cep telefonu satılırken ilk tercih ise Nokia oldu.

Askerin tercihi 69 TL'lik Nokialar oldu
Askerin tercihi 69 TL'lik Nokialar oldu
GİRİŞ 03.06.2015 08:38 GÜNCELLEME 03.06.2015 11:43
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yasağının kalkmasıyla sahibinden.com'da bir ayda toplam 639 adet eski tip cep telefonu satıldı. Ortalama 69 TL olan telefonlarda ilk tercih Nokia oldu.

Sahibinden.com'dan yapılan açıkamaya göre  askerlerin yalnızca arama özelliği olan cep telefonlarını kışlada kullanmalarını izin verilmesinden sonra, internet bağlantısı, ses kaydı, radyo, kamera gibi özelliklerinin bulunmadığı, üreticilerin artık sınırlı sayıda ürettiği telefonların satışında hareketlilik yaşandı.

Asker telefonları için yine sahibinden.com üzerinden gelen verilere bakıldığında ağırlıklı olaran Nokia modelleri tercih edildiği göze çarpıyor.

Nokia‘yı takip eden markalarsa sırası ile Samsung, Sony-Ericsson ve Panasonic oldu. Listeye dikkat ederseniz ülkemizde eskiden olan veya markası değişmiş üreticileri görebiliyoruz.

Şirket açıklamasına göre asker telefonu olma özelliğine sahip telefonların yeniden rağbet görmesiyle gelecek dönemlerde fiyat ve satışlarında ratış yaşanacağı tahmin ediliyor.

YORUMLAR 5
  • ABDULLAH 8 yıl önce Şikayet Et
    Okullarda önlemenin tek yolu sinyal kırıcı koymaktır.
    Cevapla
  • sizi gidi 8 yıl önce Şikayet Et
    isterseniz öğrenci internete girmesin diye internette okullarda yasaklansın... sinyal kırıcı olursa idareci ve öğretmen işlerini nasıl halledecek? Artık eğitimde teknoloji çağı başladı...
    Cevapla
  • irfan 8 yıl önce Şikayet Et
    yalan acemi birliği bitti bizim askerin cep telefonunu teslim etmediler bizim 50 tl turkcel e helal değil .
    Cevapla
  • Harun 8 yıl önce Şikayet Et
    AK Parti varsa icraat var. AK Parti yoksa icraat yapacak olan yok. İşte fark.
    Cevapla
  • KOCAALİ'Lİ 8 yıl önce Şikayet Et
    MEB öğrenciler içinde aynı uygulamayı getirmesi gerekir.çocuklar akşama kadar ellerinde telefon oynuyorlar, öğretmen telefon bekçiliği mi yapacak?
    Cevapla