Sosyal medya oylamasına son bir hafta

‘Hayal Edin Gerçekleştirelim’ Üniversiteliler Arası Sosyal Sorumluluk Proje Yarışması’nda son dönemece girildi.

Sosyal medya oylamasına son bir hafta
Sosyal medya oylamasına son bir hafta
GİRİŞ 03.04.2015 12:04 GÜNCELLEME 03.04.2015 12:04

Türkiye genelinde üniversite öğrencilerinin, Çevre, Sağlık, Eğitim, Kültür - Sanat ve Toplumsal kategorilerinde toplam 560 proje başvurusunda bulunduğu yarışmada,  jüri toplantısı ile değerlendirme süreci başladı. Sosyal Medya Birincisinin seçileceği oylamaya ise bir hafta kaldı.

Kredi Kayıt Bürosu’nun hayata geçirdiği “Hayal Edin Gerçekleştirelim” sosyal sorumluluk proje yarışmasında final heyecanı başladı. Türkiye’deki tüm üniversitelerden öğrencilerin Çevre, Sağlık, Eğitim, Kültür-Sanat ve Toplumsal konu başlıklarında katıldığı yarışmaya şu ana kadar 560 proje başvurdu. 2 Nisan’da gerçekleştirilen jüri toplantısı ile değerlendirme süreci başladı.

Jüri değerlendirme toplantısında 6 kategorideki toplam 30 proje değerlendirildi. Başvurular arasından her kategorinin birinci, ikinci ve üçüncüleri belirlendi. Bundan sonraki aşamada belirlenen 18 proje içerisinden Sosyal Medya Birincisini seçmek üzere sosyal medya üzerinden halk oylaması yapılacak.  

Facebook üzerinden 10-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek oylamanın ardından 6 Mayıs’ta gerçekleşecek Ödül Töreni ile yarışmanın ödülleri sahiplerini bulacak.

Sosyal medya birincisi ile her kategoride jüri üyelerinden en yüksek oyu alan projelerin her birinin 5.000 TL’lik, ikincilerin 3.000 TL’lik, üçüncülerin ise 1.000TL’lik para ödülü kazanacağı yarışmada, kategori birincileri arasından jüriden en yüksek puanı alan proje de 10.000 TL veya “Yurtdışında Yaz Dönemi Eğitim Programı”nı içeren büyük ödüle hak kazanacak. Tüm kategorilerden dereceye toplam 18 öğrenciye Kredi Kayıt Bürosu’nda staj yapma imkânı sağlanacak.

KAYNAK: EKOTRENT