Ziraat Bankası'ndan kredi çekenler dikkat

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "Mahkemeye gitmeye gerek yok hemen hemen aldığımız komisyonların tamamını geri veriyoruz." dedi

Ziraat Bankası'ndan kredi çekenler dikkat
Ziraat Bankası'ndan kredi çekenler dikkat
GİRİŞ 11.02.2015 17:00 GÜNCELLEME 12.02.2015 17:06
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "Hemen hemen aldığımız komisyonların tamamını geri veriyoruz. Hatta şöyle bir karar aldık, artık mahkemeye gitmesine gerek yok. Talep etsin" dedi.

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, burada yaptığı konuşmada kredi kullanımından alınan masraf ve komisyonların iadesine ilişkin sorular üzerine şöyle konuştu: "Komisyonlarla ilgili duruşumuz çok net. Bürokrasinden alamadığımız parayı vatandaştan almayacağız. Yeni düzenlemeyi makineye yükleyeceğiz şube müdürlerimizin, müdürlerimizin, yöneticilerimizin, çalışanlarımızın komisyonu indirme yetkisi olacak ama artırma yetkisi olmayacak. Ben aynı zamanda Bankalar Birlği Başkanıyım. Bu konuda çok da eleştiri alıyoruz bunu adam gibi uygulayacağız. Hemen hemen aldığımız komisyonların tamamını geri veriyoruz. Hatta şöyle bir karar aldık, artık mahkemeye gitmesine gerek yok. Talep etsin. Zaten kaybediyoruz, bürokrasiyi de kaldıralım aradan bunu ödeyelim dedik. Bunu talep edilince bir daha mahkeme kararı olmaksızın geri veriyoruz." 

YORUMLAR 33
  • ahmet kılıç 9 yıl önce Şikayet Et
    müşteriler istemeden banka ödeme yapmalıdır. zira parasını isteyeni kara listeye alıp birdaha kredi vermiyor. müşteri nasıl baş vursun. banka müşterisini üstü örtülü olarak tehdit ediyor.
    Cevapla
  • memet ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Tarım yani ciftcilerin çektikleri de aliniyormu
    Cevapla
  • adem 9 yıl önce Şikayet Et
    komisyon almayın o zaman madem verecekseniz
    Cevapla
  • Mustafa YILDIRIM 9 yıl önce Şikayet Et
    Geçti Bor' un pazarı sür eşeğini Niğde' ye derler bizim orda buna, avukata verdim bile geçmiş olsun
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    haberi okur okumaz ,soluğu İst -İkitelli küçük çekmece ziraat bankasında aldım... ama daha böyle bir uygulamanın başlanmadığı,başlansa bile daha önce tüketici derneğine başvurmuş olanların bu uygulamadan yararlanamayacağı,mahkeme kararını bekliyeceği söylenildi. haberi eksik yada yanlış vermişsiniz yanii.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle