Ada Ekspresi seferleri başladı

YHT çalışmaları nedeniyle ara verilen Ada Ekspresi seferleri, yaklaşık 3 yıl aradan sonra bugün yeniden başladı.

GİRİŞ 05.01.2015 11:03 GÜNCELLEME 05.01.2015 12:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yüksek Hızlı Tren inşası sebebiyle 1 Şubat 2012 tarihinde ara verilen Ada Ekspresi seferleri, test sürüşlerinin tamamlanmasının ardından yaklaşık 3 yıl aradan sonra bugün yeniden başladı.

HERGÜN 8 SEFER

Arifiye-Pendik hattında "TVS 2000" tipi klimalı vagonlarla hizmet verecek trenler, her gün 4 gidiş ve 4 geliş olmak üzere 8 sefer yapacak. Ada Ekspresi, ilk etapta Arifiye, Sapanca, İzmit, Gebze ve Pendik istasyonlarında hizmet verecek.

BİLET FİYATLARI

Adapazarı-Pendik hattında çocuk ve 65 yaş üzeri yolcular 8 liraya, genç, öğretmen, 60 yaş üzeri ve gidiş-dönüş bileti alanlar 13 liraya, indirime tabi olmayan yolcular ise 16 liraya seyahat edecek.

"3 YILDIR BEKLİYORDUK"

Ada Ekspresi ile Pendik’ten Arifiye’ye yolculuk eden Yakup Vergül, seferleri çok özlediklerini belirterek, "3 yıldır özlemle bekliyorduk, başladı mutluyuz. Rahat bir yolculuk yaptık, vatandaşa kolaylık. İnşallah sonu hayırlı olur. Seferler sıklaşırsa daha güzel olacak. Şuan yollar tam değil galiba. Özledik treni, yolculuk her şey çok rahat" dedi.

SEYİR SÜRESİ 76 DAKİKA

Hattın yapımından önce 100 dakika olan Arifiye-Pendik arasındaki seyir süresi 76 dakikaya düşecek.

YORUMLAR 3
  • Tamer 9 yıl önce Şikayet Et
    Vay anasını ne kadar çok farketmiş.... yolculuk 100 dakikaymış 76 dakikaya düşmüş komedi yahu...
    Cevapla
  • Tamer e 8 yıl önce Şikayet Et
    %24 az mı.?
    Cevapla
  • resmen muhalefet için yorum yapanlar 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş ne tatminsiz insanlarsınız 25 dk az bir süremi ayrıca aynı araçla bu sürede yolculuk yapılıyor.. yorum yazmış olmak için yazıyorsunuz.
    Cevapla