Motorine bir indirim haberi daha geldi

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatındaki düşüş sürerken akaryakıt ürünlerinden motorine 5 kuruş daha indirim yapıldı.

Motorine bir indirim haberi daha geldi
Motorine bir indirim haberi daha geldi
GİRİŞ 24.12.2014 18:07 GÜNCELLEME 25.12.2014 08:24
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Akaryakıt ürünlerinden motorine 5 kuruş indirim yapıldı. İndirimli fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli oldu. İndirim sonrasında motorinin litresi İstanbul'da 3,83 TL seviyesinden 3.78 TL seviyelerine geriledi. Ankara'da ise 3,87 TL seviyesinden 3,82 TL'ye geriledi.

YORUMLAR 13
  • Gürsoy 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. Devletimize zeval gelmesin.
    Cevapla
  • Hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Şenol arabistanda benzin 0,30 kuruş /litre mazotta 17 kuruş/litre çevirince aşşa yukarı böyle geliyor
    Cevapla
  • sevde 9 yıl önce Şikayet Et
    İki liraya arabistanda bile mazot yok diyen arkadaşa sormak lazım??? Arabistana kaçkez gitmiş oradan kaç litre mazot almış. Ben Arabistanda 60 litre mazotu (motorin) 12 riyale yani yaklaşık yedi (7) tlye aldım. Ayrıca mazot bulabilmek için mekkede iki saat gezdiğimizi hatırlıyorum. Çünkü mazotu türkiye gibi geri kalmış yakıtın pahalı olduğu ülkeler tüketir. Palavra atmanın manası yok. Sırf biryerleri destekleyecem diye komik duruma düşmenin manası yok.
    Cevapla
  • Sevecen 9 yıl önce Şikayet Et
    Hay mantığını seveyim .Arabistan çok ileri ülke olmuşta ondan hep arabaları benzinli..Mazotuda arkada kalanlar kullanıyor...
    Cevapla
  • tarık 9 yıl önce Şikayet Et
    kusura bakmayın ama bilgi dağarcıgınız çok cahil kalmış, motorin en gelişmiş ülkeklerde bir numaralı yakıttır. git avrupaya benzinli araç bulamassın.
    Cevapla
  • KAPITALIZM 9 yıl önce Şikayet Et
    bende Rusya'da Ukrayna'da yasadim orda benzin hep 1euro mazot'ta 1$ ama arabasini seven o ucuzlarindan koymayip daha iyisini daha pahalliyua alip koyuyor... ben bunu hukumeti desteklemek icin degil bi dogruyu aciklalayayim diye yazdim... hem herkes haddini bilmemli biz omunist bir ulkede yasamiyoruz liberal laik kapitalist bir ulkede yasiyoruz her seferinde su asgari ucrettende bahs etmeyin... ticaret te kimse kimseyle esit olmak zorunda degil...
    Cevapla
  • medyu 9 yıl önce Şikayet Et
    5 kuruş benzin indirildi.Hemen lpg 5 kuruş artırıldı.Bizde safız ya gazel okumayın...
    Cevapla
  • isimsiz 9 yıl önce Şikayet Et
    motorin 2 liraya benzin de 2,5 liraya düşmeliydi.artık "dünyanın en büyük devleti olacağız" hikayelerini bir tarafa bırakın da dünyanın en müreffeh vatandaşları projesine geçin. zaten dünyanın en büyük devletleri de vatandaşlarına en çok kıymeti veren devletler değil mi?
    Cevapla
  • ugur44 9 yıl önce Şikayet Et
    Burda ne kadar zengın var 4 -5 mılyar maas alana ucuz askerı ucretlıye pahalı zengının arabası olsun fakır surunsun ne kadar cok tasıt varsa o kadarda genıs yol var demektır bırdepoda ne var 200 tl doluyor dıyenler asgarı ucretle gecınmıyor galıba yada asgarı ucretten haberı yok
    Cevapla
  • vatansever 9 yıl önce Şikayet Et
    Başta sen ve hepimiz vergimizi tam olarak kaçırmadan verelim. Hiç merak etme o zaman motorin 2, benzin 2.5 liranın altına da düşer.
    Cevapla
  • bır dost 9 yıl önce Şikayet Et
    ınsan bıle anasından 9 ayda doğarken 90 yıldır mahvedılen ülkenın hemen herseyı yapması okadar kolay degıl.ıstemek kolay ama yapması okadar kolay degıl sabretmek lazım sabretmekkkk
    Cevapla
  • serkan 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen neyin kafasındasın? Ne 2 lirası arkadaş? Bir depo 160-200 tl ye doluyor. Daha ne istiyorsun? Senin hesabına göre 1 depo benzin 80 tl olmalı. Öyle olursa ne olur biliyo musun? Sokağından dışarı çıkamazsın çünkü herkes arabasına binmiş olacak. Arabası olmayan da araba alıp binmeye çalışacak. Sen ayda kaç km yapıyorsun, kaç bin tl lik arabaya biniyosun da bir depo benzin bu haliyle bile sana pahalı geliyor? Sırf yorum yapmak için bir şeyler yazmayın be kardeşim!
    Cevapla
  • senol 9 yıl önce Şikayet Et
    2 liraya arabistan'da bile yok 2 lira olsa sen sokakta araba sürebileceginimi zannediyorsun ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle