Borcu olanlar dikkat! Son tarih 30 Kasım

Birikmiş elektrik borçlarını yapılandırmaları için son başvuru tarihi bu hafta sona eriyor.

Borcu olanlar dikkat! Son tarih 30 Kasım
Borcu olanlar dikkat! Son tarih 30 Kasım
GİRİŞ 26.11.2014 14:21 GÜNCELLEME 26.11.2014 14:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, borçlular, 30 Kasım'a kadar bölgelerindeki dağıtım şirketleri, perakende satış şirketleri veya Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) bölge koordinatörlüklerine başvuruda bulunarak borçlarını taksitlendirebilecek.

"Torba Yasa"nın TEDAŞ alacaklarına ilişkin getirdiği düzenleme sayesinde çiftçiler, geçen nisan ayına kadar olan borçlarını 5 taksite kadar yapılandırabilecek. Borcunu tek seferde ödeyebilenler ise sadece ana parayı yatırarak gecikme masrafından kurtulmuş olacak.

Birikmiş elektrik borcu olan tarımsal sulama kooperatifleri, çiftçi, belediye ve kamu kurumlarının bu kanundan faydalanmak için bir dilekçe ile 30 Kasım'a kadar başvuruda bulunmaları ve 31 Aralık'a kadar da ilk ödemelerini gerçekleştirmeleri gerekiyor.

YORUMLAR 3
  • yasa tamamen zenginler için 9 yıl önce Şikayet Et
    gittim ve yardımcı olmadılar. garibanın borcu en fazla 1-2 bin lira oluyor. adam " 100 bin 200 bin lira borcu olanlarda işe yarıyor" dedi. anlayacağınız yasa garibanlara değil zenginlere çıkmıştır.birikmiş 1000 lira borcum vardı 1000 lira olarak geri istiyorlar. borcumu süre bitince ödeyeceğim kendimi şakşakçılara alet etmeyeceğim.
    Cevapla
  • yalnış yorumlamayasın kardeş 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşım olayı tam olarak anlamamış olabilirmisin? borç tarihin yeni olabilir taksitlendirme rakamın ile borç tekrar eski haline gelebilir yada yada borcun kaynağı olan faturaların tarihi 30.04.2014 sonrası olabilir. 6552 sayılı yasa borcu olanın kesinlikle faydalanması gereken bir durumdur.
    Cevapla
  • turan 9 yıl önce Şikayet Et
    20 gün uzatılacak
    Cevapla