Babacan: Memur artık kusura bakmayacak

Ali Babacan, memur ve öğrenci servislerinin kaldırılmasına açıklık getirdi. Babacan, velileri rahatlattı, memurlara “Kusura bakmayın” dedi.

Babacan: Memur artık kusura bakmayacak
Babacan: Memur artık kusura bakmayacak
GİRİŞ 08.11.2014 06:39 GÜNCELLEME 08.11.2014 08:12
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, bir şehirde A  noktasından B noktasına kadar metro hattı varsa, burada servise ihtiyaç olmadığını söyledi.

Devletin bu hatlara milyarlarca dolar yatırım yaptığına dikkati çeken Babacan, “Okul servisleri, öğrenciler, söz konusu olduğunda bu asla söz konusu değil. Yani öğrencilerimizin okula ulaşımında, servis konusunda taviz vermeyiz ama diyelim ki bir kamu kuruluşumuzun personeli, servisle gelip gidiyor, servis kullandığı hatta devlet artık metro yatırımını yaptıysa, artık kusura bakmayacak. Bunlar hat hat incelenecek ve kimse mağdur edilmeyecek.”

Servisçilerin de zaten büyüyeceğini ifade eden Babacan, “Ne servisçiler tedirgin olsun ne de okula giden yavrularımız” dedi.

YORUMLAR 14
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    büyütün bakalım servisçileri zaten tepemize çıktılar iyice otursunlar kalsınlar ....
    Cevapla
  • hasan34 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ekonomi iyi durumda diyor ama krizdeki yunanistan gibi kesinti yapıyor ya bunlar birşey gizliyor yada vatandaşı ezmeye çalışyor.
    Cevapla
  • akpli birisi 9 yıl önce Şikayet Et
    Bence doğru bir uygulama.türkiyenin ekonomisiyle beraber israfta çok artıyor.her kuruma,alana tasarruf yayılmalı.buna millet vekilleri,meclis,bakanlıklar ve cumhurbaşkanlığıda dahil.yani herkes tasarruflu olacak sadece memur dğl
    Cevapla
  • sanane 9 yıl önce Şikayet Et
    önce başdan başlayın bi bakalım makam otolarını kaldırn seminer adı altında beş yıldızlı otel kaldırın sonra servis olayına el atın
    Cevapla
  • Mmr216 9 yıl önce Şikayet Et
    Memur kusura bakacak ve ilk seçimde cezanızı kesecek sayın bakan! Merak etmeyin sadece seçimleri bekleyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle