Trafik cezalarında bir dönem tarih oldu

Trafik cezalarına Maliye el koydu. Artık toplu trafik cezası kesilmeyecek.

Trafik cezalarında bir dönem tarih oldu
Trafik cezalarında bir dönem tarih oldu
GİRİŞ 28.05.2014 10:44 GÜNCELLEME 28.05.2014 14:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sürücüleri canından bezdiren toplu trafik cezaları son buluyor. 1 yıl sonra faiziyle gelen trafik cezaları isyan ettirirken, Maliye konuya el koydu.

Emniyet'in kestiği trafik cezası tutanaklarının tamamı 1 hafta içinde Gelir İdaresi'ne gönderilecek. Gelir İdaresi de aynı süreyi geçirmeden, cezaları sisteme işleyerek vatandaşa tebliğ edecek.

YORUMLAR 3
  • Murat Turk 9 yıl önce Şikayet Et
    Gec Gelen Faizli Ceza. Arkadaşım 2011 de 140 tl ceza yemiş muhtemel radardır 2014 de sisteme düşmüş ama tebligat yok 340 tl varmı böyle bir saçmalık devletin suçunu vatandaş neden çekiyor nede olsa vatandaşın itiraz hakkı yok
    Cevapla
  • Mehmet Emin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bende trafikte kafası bozulup kafasına göre ceza kesen Fahri müfettişler sınırlı sorumlu hale geliyor sandım. Veya trafik mahkemeleri evrağı okuyupta karar verecek filan sandım. Trafik mahkemelerinin red ettiği cezalar sadece Hakim ve savcıların cezası. Vatandaşın cezası mutlaka onanıyor. Hakim ve Savcının eşine, özel arabasına hasbel kader ceza kesilebilmişse o reddediliyor.
    Cevapla
  • Cevat Öner 9 yıl önce Şikayet Et
    bende bir şey sandım. tuzaklama radarlar, şehir içi dışı hız sınırı ayarsızlıkları, fiorina gibi araçların kamyonet sayılıp, 2 ton yük taşıyan gerçek kamyonetlerle aynı muameleye tabi tutulması vs vs...
    Cevapla