DİSK Genel Başkanı hastaneye kaldırıldı

İzmir'de Soma maden ocağı faciasını proteste etmek için bir günlük iş bırakma eylemi yapan işçi ve memur sendikaları, sivil toplum örgütlerinden oluşan grubun protesto yürüyüşüne, polis müdahalede bulundu.

DİSK Genel Başkanı hastaneye kaldırıldı
DİSK Genel Başkanı hastaneye kaldırıldı
GİRİŞ 15.05.2014 12:53 GÜNCELLEME 15.05.2014 13:45
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Grubun önünde yer alan DİSK Genel Başkanı Kani Beko, müdahale sırasında fenalaştı

Beko, olay yerine gelen bir ambulansla hastaneye kaldırıldı. Beko'nun yanı sıra başka fenalaşanlar da ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • Aziz AKBIYIK 9 yıl önce Şikayet Et
    "KADER DEĞİL KAZA". Kani Beko, Soma olayının bir kader, alın yazısı değil, ihmal olduğunu söylemişti. Dün kendisine beddua etmiştim tutmuş :)
    Cevapla
  • fethullah ÇELİK 9 yıl önce Şikayet Et
    Ey BEKO. Bayılsanda zıplasanda kendini yerlere atsanda ses getiremessin. sana bir tavsiye bir ölmeden önce Allahın kelamını aç oku bak ne diyor. bakarsın kurtuluşa erenlerden olursun. niye olmasın
    Cevapla
  • Muhammed Halid 9 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyden nemalanmaya çalışıyosunuz.. Bu kadarına da pes.
    Cevapla
  • mrt68 hoca 9 yıl önce Şikayet Et
    allah işte. yas tutugumuz böyle br günde bu yapilirmi.Allah nasil biliyorsa öyle yapsin.Ne diyeyim geber mi diyeyim içimden ne gecsede allah bliyor.insanmisiniz
    Cevapla
  • BÜNYAMİN EROL 9 yıl önce Şikayet Et
    acılı günümüzde. yas tutulan ve halen içeride insanlar var ve çıkarılmayı beklerken soma ya gelmeyen ve çalışmalarada katılmayan izmirde fitne çıkartmakla meşgul bu adam hasteneden çıkamasa. (beddua mı oldu len :( .dilerim tez zamanda aklını başına alır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle