Ünlü iş adamına 7 yıl hapis cezası

ABD'de ünlü yoğurt zinciri Pinkberry'nin kurucusu 49 yaşındaki Young Lee, dilenen bir evsizi levyeyle dövdüğü için 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Ünlü iş adamına 7 yıl hapis cezası
Ünlü iş adamına 7 yıl hapis cezası
GİRİŞ 15.03.2014 23:37 GÜNCELLEME 16.03.2014 01:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Young Lee, California eyaletinin Los Angeles kentinde Hollywood otobanında arabasına yaklaşarak kendisinden para isteyen evsizi dövmekle suçlanıyordu.

Los Angeles'ta görülen davada yargıç olayı ''savunmasız bir kişi üzerine vahşi saldırı'' olarak nitelerken, mahkeme jürisi East Hollywood'ta Haziran 2011'de meydana gelen olaydan dolayı Lee'yi suçlu buldu. Lee'ye 7 yıl hapis cezası verildi.

Geçen kasım ayında görülen mahkemede ise Lee'nin olayın tanığını tehdit etmesi üzerine, Los Angeles Yüksek Mahkeme Yargıcı Henry Hall ''topluma ciddi tehdit'' gerekçesiyle ''kefaletsiz hapis kararı'' vermişti.

Kurucusu olduğu Pinkberry firmasını 2010 yılında satarak, ana vatanı Güney Kore'ye giden Lee, 2012'de Güney Kore'den döndüğü sırada Los Angeles LAX Havalimanı'nda yakalanmıştı.

YORUMLAR 1
  • osman bayraktar 10 yıl önce Şikayet Et
    Olanlar hakkında.... Bizim iş adamları da ceza aldıktan sonra ön kapıdan girip arka kapıdan çıkıyor ve hala isyan ediyor ;hiç girmemem gerekirdi..
    Cevapla