9 günlük tatil öncesi kötü haber!

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olduğunun açıklanmasının ardından seyahatlerini karayoluyla yapmak isteyenler otogarlara akın etti. Bir gün sonra otobüs biletleri tükendi.

9 günlük tatil öncesi kötü haber!
9 günlük tatil öncesi kötü haber!
GİRİŞ 03.10.2013 07:18 GÜNCELLEME 03.10.2013 07:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Normal seferlerin tamamen dolması üzerine firmalar ek seferler koydu ancak bu da yetmedi. İkinci ek seferler için arayışa başladıklarını belirten Metro Turizm Seyahat Acentesi Ankara Bölge Müdürü İhsan Demirkol, “11-12 Ekim tarihlerinde bütün araçlar doldu” dedi.

DÖNÜŞ PANİĞİ

Demirkol, bayram tatili sonrası biletlerini erkenden ayıranların dönüş için ‘yer bulamam' korkusuyla dönüş biletlerini de önceden aldıklarını belirtti. Rezervasyon yapmadıklarını söyleyen Demirkol, “Tatilin 9 gün olması nedeniyle ayın 19 ile 20'sinde dönecek olanlar 19, 20 ve 21 Ekim biletlerini önceden aldılar. Bu tarihlerde dönüş biletleri yok” dedi.

UMUTLAR D2 ARAÇLARINDA

Bilet bulmakta zorlanan vatandaşlar için yeni bir umut kapısı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'dan geldi. Yıldırım'ın D2 belgeli sadece turizm amaçlı kullanılan otobüslerin bayram boyunca vatandaşlara hizmet vereceğini açıklaması firmaları harekete geçirdi. Demirkol, ek seferlerin yetişmemesi halinde D2 araçları kullanacaklarını belirtti. Bu arada THY'de doluluk oranının yüzde 85'e ulaştığı öğrenildi.

KAYNAK: BUGÜN
YORUMLAR 3
  • sinan 10 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet sarı kardeş. sen hangi ülkede yaşıyorsun ? Türkiyeden bahsediyorsan o lüks yaşıyor dediğin adamlar memur olanlardır, adamlar en az 2500 tl alır primi ikramiyesi falanı filanı hariç, ya gerisi ...ülkenin yarısından çoğu asgari ücretle çalışır karnını bile doyuramaz, ne digitürki ne smartı ne interneti ne arabası ? yoksa dalga mı geçiyorsun insanlarla.
    Cevapla
  • AHMET SARIASLAN 10 yıl önce Şikayet Et
    EKSİĞİMİZ NEY. insanlara soruyorum nevar neyok işler nasıl.berbat hiç iş yok para yok çok kötü sonra bakıyorum bayram tatili 9 gün herkes tatile memlekete 3-5kişilik ailenin kendi özel arabasıyla veya otobüsle tatile gidip gelmeleri 500 ile 1000 tl arası harcadıklarını hiç saymıyorum sonra dönüş çilesi insanlar isyanda .hiç boşuna konuşmayalım yok diye diye yok olup gidecez herkesin keyfi yerinde admamın arabası var dijitürkü var dsmartı var interneti var faturaları yatırırkende faturalara çalışıyoruz diye ağlıyor lüksündende hiç ödün vermiyor bana sorarsanız herşey güllük gülüstalık tek eksik insanlar artık çok şükretmiyor.ayet nediyor çokca şükredinki üzerinize olan nimetimi arttırayım şükürsüz birtoplum olduk allah bizleri mufaza etsin inşallah şükrümüzü attıralım
    Cevapla
  • CENGAVER 10 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYENİN NÜFUSU RAHAT 100 MİLYON VAR ! EKSİĞİ YOK... Yetmiyor hiç birşey yetmiyor, kurtarmıyor, havalimanları, terminaller, tren, tranvay, üniversiteler vs kaldırmıyor artık, Türkiyenin en huzurlu mutlu olabileceği, insan gibi yaşayacağı nufus 70 milyondur fazlasıda zarar azı da !
    Cevapla