Bayram öncesi benzin fiyatlarında indirim

Akaryakıt fiyatlarından benzinin litresinde 7 kuruşluk indirime gidildi. İndirimli fiyatlar bu gece yarısından itibaren uygulamaya koyulacak.

Bayram öncesi benzin fiyatlarında indirim
Bayram öncesi benzin fiyatlarında indirim
GİRİŞ 31.07.2013 16:30 GÜNCELLEME 31.07.2013 17:56
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Benzin fiyatlarına 9 Temmuz'da 11 kuruş, 17 Temmuz'da da 9 kuruş zam yapılmıştı.

Zam sonrası 97 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı 5 lirayı aşmıştı.

Gece yapılacak indirimin ardından 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı 4,85 liraya inecek.

YORUMLAR 18
  • kemal sancar 10 yıl önce Şikayet Et
    YAŞADIK BOL BOL GEZİCEZ. Bu indirimi yapanlardan Allah razı olsun,azcıkta olsa çocukluğum aklıma geldi,verdiler elimize bon bon şekerini hadi bakım çıkında arabanızla şöyle iki adım gidin dediler.Asıl korkum bayramdan sonra ne bindirim olacak.El insaf insanla dalgada geçmeye başladılar yazıklar olsun bu işin içinde olan herkese.
    Cevapla
  • Emre Özenen 10 yıl önce Şikayet Et
    arabamı sattım rahatladım.... her ay ortalama 350 tl cebimde kalıyor... size de tavsiye ederim...
    Cevapla
  • daussıla 10 yıl önce Şikayet Et
    TEKRAR DEVLETE SORUYORUM NEDEN DIŞ ÜLKELERE BENZİN 1,5 LİRA. Bunun açıklamasını yapsınlar rafinede belirli kısımda benzin-motorin-lpg çıkıyor.Yurt içinde benzin yeterli düzeyde tüketilmiyor soygun yüzünden.Bu tüketilmeyen benzin çevre ülkelere rezil bir fiyata yani 1,5 liraya satılıyor.Halkımız ak partici şakşakcılara inanmasınlar ve bunu sorgulasınlar.Neden yurt içine bu fiyattan verilip sürümden daha çok kazanılmıyor.Böyle saçma bir sistemin amacı nedir acaba??Yoksa birileri 1,5 liraya benzini alıp geri devlete 2/3 liraya satıp rantmı yapıyor.Halkımızı bunu sorgulasın akp'nin zengin partisi olduğu aşikardır.Ülkenin bütçesinden orta direk halk yararlanamıyor.İnsanların çoğu asgari ücret ve taşeron sistemi adı altında köleleştiriliyor.Para babalara ve bankalar,medya patronları daha çok zengin olurken bu halka yansımıyor.3/5 tane yol yapıp şu kadar ihracat yaptık,şu saçma projeler var diyerek kandırmayın.halkın zengin olmadığı bir sistem neye yarıyor
    Cevapla
  • halil ibrahim koyuncu 10 yıl önce Şikayet Et
    orhan gazi kardesime :). guzel kardesim benimde hosuma gitmiyor ama bu bi sure boyle olmak zorunda :) eger ki zamaninda gecmis donemin hukumet(i)/leri tabiri caizse hobidi girtlak yerine gercekten ulkesi icin biseyler yapmis olsaydi simdiye tabi ki de bu kadar olmazdi degil mi :) Turkiye son yillarin enlerini yasiyor :) yanilmiyorum degil mi :) :) bu ulkenin kalkinmasi icin bunlar uygulanmak zorunda :) bu benzin fiyatlarinin da basbakanla bi alakasi yok diye yorumlamak istiyorum :) :) herkesin dusuncesine saygiliyim :) bu arada pompaci da degilim :)
    Cevapla
  • levent 10 yıl önce Şikayet Et
    Bütçe denk olmalı - faiz ödemek istemiyorum. 2002 ye kadar vergilerin %85 i faiz e ödenirdi - Bütçe denk olmalı - Akaryakıttan alınan OTV 45 milyar TL - bu para alınmazsa ya bütçe açık verecek gene faiz batağına batacağız ya da bu vergi başka yerlerden alınacak - ben temel gıda maddelerinden daha fazla vergi alınacağına asgari ücretten vergi alınacağına benzindne alınmasını daha uygun buluyorum - ne zaman boğazdaki vyalı sahipleri emlak vergilerini gerçek bedelleri üzerinden öden o zaman benzin vergisi düşer - o yüzden benzin pahalı diyenler KOÇ u sabancıyı savunmayı bıraksınlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle