İSİAD '7 Tepeden 7 Kıtaya Başarı Ödülleri'

İstanbul Sanayici ve İş Adamları Derneği üyelerinin oylarıyla belirlenen ''7 Tepeden 7 Kıtaya İSİAD Başarı Ödülleri''nin ikincisi bugün İstanbul Grand Cevahir Hotel'de sahiplerine ulaşacak.

İSİAD '7 Tepeden 7 Kıtaya Başarı Ödülleri'
İSİAD '7 Tepeden 7 Kıtaya Başarı Ödülleri'
GİRİŞ 18.07.2013 12:30 GÜNCELLEME 18.07.2013 12:30

TUSKON ve MARİFED bünyesinde faaliyet gösteren İstanbul Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSİAD) Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve TUSKON Başkanı Rızanur Meral'in katılımıyla 18 Temmuz Perşembe günü İstanbul Grand Cevahir Hotel'de iftar yemeği düzenleyecek.

İftar yemeği sonrasında bu yıl ikinci kez düzenlenecek "7 Tepe'den 7 Kıta'ya Başarı Ödülleri" töreninde politikadan sanata, iş dünyasından spora kadar birçok alanda ödüller sahiplerini bulacak.

Sunuculuğunu Ertem Şener'in yapacağı ödül töreninde İSİAD'a üye 700'e yakın sanayici ve iş adamının oylarıyla belirlenen Yılın Sporcusu dalında Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Dieder Drogba, Yılın CEO'su dalında AVEA CEO'su Erkan Akdemir ve Yılın işadamı dalında Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem, Yılın diplomati Fas Krallığı İstanbul Başkonsolosu Mohammed Sbih şu ana kadar ödül alması netleşen isimler arasında.

Diğer ödüler ise; Eğitime Katkı, Vefa, Yılın Medyacısı, Yılın Bürokratı, Yılın Girişimcisi, Yılın İhracatçısı, Yılın KOBİsi, Yılın Yerel Yöneticisi ve Yılın Hukukçusu dallarında verilecek.