Bulut: Mutlu musunuz, 1 milyar dolar kaybettik

Gazeteci Yiğit Bulut 24 TV yayınına telefonla bağlanarak Borsa'daki son durumu anlattı. Bulut, Taksim'deki Gezi Parkı olaylarının ekonomiye yansımasının Türk milletinin cebinden çıktığını söyledi.

Bulut: Mutlu musunuz, 1 milyar dolar kaybettik
Bulut: Mutlu musunuz, 1 milyar dolar kaybettik
GİRİŞ 03.06.2013 12:44 GÜNCELLEME 03.06.2013 12:59
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

'BORSA DÜŞTÜ 1 MİLYAR DOLARI KAÇIRDILAR'

Bulut: "Son 6 gündür yaşanan olayların ardından bu sabah Borsa'nın 6 puanlık düşüşünden sonra faiz lobileri 1 milyar doları ceplerine indirdiler" dedi.

'UYANIK OLALIM BU OYUNLARA ALET OLMAYALIM'

Milletimizin buna dikkat etmesi gerektiğini söyleyen Bulut "Gezi Parkı'na çıkan öğretmenimize, öğrencimize sesleniyorum; bu lobiler sizlerin cebinden milyar doları aldılar. Uyanık olalım bu oyunlara alet olmayalım" dedi.

YORUMLAR 21
  • mustafa 10 yıl önce Şikayet Et
    insanlara baskı yapmayın. bir daha kaybetmezsiniz..
    Cevapla
  • hekim çavdar 10 yıl önce Şikayet Et
    2-3 gündür. Huzurum kaçtı. Bir topluluk devletine halkına bu kadar düşman olamaz. Kamu malına bu kadar zarar veremez. Bu kadar vicdabsız olunmaz. Ortalığı darmadağı ettiler. Başka zaman fakir fukara edebiyatı yapan CHP, kemal'in askerlerini meydanlara sevk eder oldu. İçim kan ağlıyor. Yemin ederim CHP iktidar olsai, herhangi bir dini grup böyle bir işe kalkışsa dünyayı dar ederler, milleti cop manyağına cevirirler. Lakin hakiki Müslümna böyle şiddete girişmez. Namazdan sonra dua ediyorum. Allah'ım şer odaklarını kahreyle diye. Ben AKP'lli değilim ve hiç de oy vermedim ancak bu yapılanlar tam bir fitne senaryosu. Milletimizin gözü açık olsun.
    Cevapla
  • Ayhan OKYAR 10 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat Dikkat. Borsamız TAK-SİM oldu.1 Milyar Dolar yeni sahiplerinin cebinde GEZİyor.Arkadaşlar idealleriniz adına kimlere alet oluyorsunuz.Düşünmek erdemse, erdemli olalım biraz.Bu ülke Ne RTE'nin, ne KK'nın ne de DB'nin.Bu ülke hepimizin. Halk için alınan otobüsleri, halka hizmet eden alanları yakıp yıkmak muasır medeniyet yolu olamaz. Unutmamak gerekir ki düğmeye basanın düğmede bıraktığı parmak izi er geç sahibini belli eder.Keşkelerle geçen tarihimize bir keşke daha eklemeyelim veya bu keşkelere alet olmayalım.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 10 yıl önce Şikayet Et
    Borsa zaten şişmişti. Borsa patlamak için sebep arıyordu. Bunu buldu, yoksa zaten bu balon patlayacaktı. Borsalarda sürekli alım olmaz, her zaman düzeltme için sudan sebepler aranır. Yiğit Bulut kardeşimiz ise milletvekili olmak istiyor galiba...
    Cevapla
  • Ben Derimki 10 yıl önce Şikayet Et
    Alet olmuyorlar, bilerek yapıyorlar!. Onlara göre ülke ekonomisinin iflası AKP'nin sonu demek diye düşünüyorlar. Ülke, millet, vatan kimin umurunda. AKP düşsünde ne olursa olsun! Yazılar olsun bunlara. Beğenmeyene güle güle...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle