Eker: Hiçbir şekilde GDO'ya izin vermiyoruz

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Türkiye, son 10 yıl içerisinde pirinç üretimini 219 bin tondan 540-550 bin tona çıkardı. Türkiye'nin ihtiyacı da bu kadar. Hiçbir şekilde GDO'ya izin vermiyoruz" dedi.

Eker:  Hiçbir şekilde GDO'ya izin vermiyoruz
Eker: Hiçbir şekilde GDO'ya izin vermiyoruz
GİRİŞ 16.04.2013 15:39 GÜNCELLEME 16.04.2013 15:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Veli Aga 11 yıl önce Şikayet Et
    aşiretleri krediye doyurdun mehdi eker . Doğuda fatura ödeme vergi ödeme kredide her türlü kolaylığı sağla sonra verdiğin krediyi alma .. ama bu devletin parasıdır doğmadık bebeklerin hakkı var onda bu haklarda ilahi adalette ödenir bunu unutmamak gerek
    Cevapla
  • OTTOMAN EMPİRE 11 yıl önce Şikayet Et
    bir çok şeyin tohumu israilden alınıyor....... gelecek neslimiz tehlike altında....
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 11 yıl önce Şikayet Et
    kendisi televizyonda açıkladı. %1 oranında gdo'lu ürünlerin ülkeye girişine izin veriyoruz diye... Eker'in bakanlığı tam bir fiyasko... bu adam sağlığımızı bırakmadı... yerli tohumların korunması ve yaşatılması konusu dışında onun bir icratı yok.. iyi hoş bunu da tam becerdiğini sanmıyorum. çünkü adamın sıfatından konuşmalarından beceriksizlik okunuyor..
    Cevapla
  • azmi yancı 11 yıl önce Şikayet Et
    hangi demecine inanalım. sn bakanımız geçen 1 hafta öncesiydi sanırım demecinde pirinçde gdo olması imkansız demiştiniz. söylenenler yalnışmıdır acaba ben 1 yıl boyunca evime pirinç almıyacağım yaşasın bulgur..
    Cevapla
  • abbas ddd 11 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan. abd nin soya fasulyelerine ne oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle