İşte THY ile en çok uçan yolcu

2012 yılında Miles&Smiles programı bünyesinde 100'den fazla dış hat uçuşu gerçekleştiren yolcuya THY tarafından plaket verildi.

GİRİŞ 09.04.2013 17:18 GÜNCELLEME 09.04.2013 18:43

THY Genel Yönetim Binası VİP Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende bir konuşma yapan THY Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu, 2012 yılında Miles&Smiles programı bünyesinde 100'den fazla dış hat uçuşu yaparak yarım milyona yakın mil kazandığı için Eda Kuloğlu'nu kutladı ve şunları söyledi: Yaklaşık yarım milyona yakın uçuş mili kazanan elit plus üyesi Eda Kuloğlu'na hem teşekkür etmek, hem de plaket sunmak istiyoruz. Bu vesile ile 2012 yıllında en çok mil kazanan yolcu ünvanını Sayın Eda Kuloğlu kazanmıştır. Kendisine Türk Hava Yolları kalitesine güvendiği ve bizi tercih ettiği için teşekkür ediyorum.

Eda Kuloğlu ise, "Mutluyum ve gururluyum. Dünyanın neresinde olursam olayım her yere Türk Hava Yolları ile uçmaya çalışıyorum. Çünkü THY'ye güveniyorum. THY uçuş personeline, uçaklarına, kaliteli servis ve hizmetine sonsuz güven duyuyorum. Türk Hava Yolları'nı çok seviyorum. Türk Hava Yolları benim evim. Evimden çok THY'de zaman geçiriyorum. Havaalanı yer hizmeti beni tanıyor. Aldığım servisten çok memnunum. Servis çok cana yakın. Sanki evimde gibi bir servis alıyorum. Evim de bulduğum rahatın aynısını THY uçaklarında buluyorum. Kazandığım milleri de uçarak kullanacağım" dedi.

"TÜM DOKTORLARA ÇAĞRI YAPTIK"

THY Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu Miles&Smiles programı çerçevesinden Türk Tabipler Birliği aracılığı ile Türkiye'deki tüm doktorlara bir form ile çağrı yaptıklarını ve onları üye yapmaya çağırdıklarını söyledi.Çizmecioğlu "Yaptığımız yeni programda uçak içinde rahatsızlanan yolcu olduğunda 'Doktor var mı?'diye anons yapıyorduk. Şimdi programımız var. Gönüllü olarak doktorlara yolladığımız bir form var. Doktorlarımız bu formu doldurarak katılırlarsa, o zaman hangi üye doktorumuzun, hangi uçakta uçtuğunu biliceğiz. İhtiyaç halinde üye doktorumuzu kimseyi rahatsız etmeden uçakta anons yapmadan yolcumuz rahatsız oldu müdahale eder misin? şeklinde kendisinden rica edeceğiz. Dolayısı ile böyle bir programımız var ve biz doktorlarımızdan üye olmalarını bekliyoruz. Bunun karşılığında kendilerine sürprizlerimiz, jestlerimiz, hediyelerimiz var. Böyle bir program başlattık. Ne kadar doktor üye yolcumuz olursa o kadar mutlu oluruz" diye konuştu.

KAYNAK: DHA