Bakan Koca açıkladı! 'Ülkeye girişi yasaklanacak!'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada 'Elektronik sigara, ülkeye girişi dahil olmak üzere yasaklı hale gelecek' dedi.

Bakan Koca açıkladı! 'Ülkeye girişi yasaklanacak!'
Bakan Koca açıkladı! 'Ülkeye girişi yasaklanacak!'
GİRİŞ 01.10.2019 20:50 GÜNCELLEME 01.10.2019 21:02
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada; "Elektronik sigaranın satılması, ülkeye girişi dahil olmak üzere yasaklı hale gelecek. Üzerinde yasal düzenleme çalışması yapılıyor."

 

 

"FAHRİ SİGARA DENETÇİLİĞİ"

"Vatandaşın da katılımını sağlamak üzere fahri sigara denetçiliği de getiriyoruz."

 

 

"SİGARAYLA İLGİLİ YENİ DÜZENLEME GELİYOR"

"Sigarayla ilgili yeni bir çalışma var. Kapalı alan tanımını şekillendiriyoruz. En iyi alanların sigara içenlere ayrıldığını, sigara içmeyenlere daha geride alanların verildiğini biliyoruz ve bunun istismar edildiğini görüyoruz. Bununla ilgili bir düzenleme ve yeni bir tanımlama geliyor." dedi.

YORUMLAR 47
  • Hedef 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeye sorgusuz vizesiz girenlerde yasaklansın . Lawrenceler cirit atıyor.
    Cevapla
  • alp 4 yıl önce Şikayet Et
    3 sene önce sigarayı bırakarak elektroniğe geçtim, sigaradan kaynaklı sorunlarımın çoğu geçti. Desteklemeniz gerekirken neden yasaklanıyor anlamakta zorlanıyorum. Sigaradan %80-90 oranında daha zararsız olan bir şeyi neden yasaklıyorsunuz anlamıyorum.
    Cevapla
  • dersimli 4 yıl önce Şikayet Et
    sigara konusu nereden çıktı. BİNALARDA BALKONLARDA GÜNDE 3-5 paket sigara içerek diğer komşulara GAVUR EZİYETİ yapanlara da bir yasaklama olacak mı
    Cevapla
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Açık tütün satışı da yasaklanmalı. Sigara pahalandı diye herkes açık tütüne yöneldi.Hatta açık tütün ucuz diye sigaraya başlayanları bile tanıyorum. Asıl tehlike açık tütün.
    Cevapla
  • ötüken 4 yıl önce Şikayet Et
    colada yasaklansın hatta sigaradan iki kat daha zararlı olduğu doktotlar tarafından tesbit edilen cips te yasaklansın.Ahlak bozucu dizilet,internet siteleri,fuhuş siteleride yasaklansın.Ne dir bu sigara düşmanlığı kardeşim.
    Cevapla
  • Orhangazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Tütün lobisi türkiyede kazandı, bu devletin işi değil! Ozaman nargile de yasak gelsin hiç bi farkı yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle