Son dakika, Aliye Boydak tutuklandı! - Şükrü Boydak'ın eşi Aliye Boydak cezaevinde!

Ülkemizin geleceği kastedilerek planlanan15 Temmuz darbe girişimi başarısız olmuş ve ardından yayımlanan OHAL Kararnamesi ile birlikte FETÖ ile mücadele en üst seviyeye çıkarıldı. Bu doğrultuda geçmişte Fetullah Gülen'e yakınlığı ile bilinen Boydak ailesine de soruşturmalar başlatılmıştı. Bununla birlikte soruşturma kapsamında gözaltına alınan Şükrü Boydak'ın eşi Aliye Boydak tutuklandı. Öte yandan Kayseri'de FETÖ'nün "imamlarından" oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 15 kişiden 9'u tutuklanmış oldu. İşte Aliye Boydak'ın tutuklanamasına dair tüm detaylar haber7.com'da..

Son dakika, Aliye Boydak tutuklandı! - Şükrü Boydak'ın eşi Aliye Boydak cezaevinde!
Son dakika, Aliye Boydak tutuklandı! - Şükrü Boydak'ın eşi Aliye Boydak cezaevinde!
GİRİŞ 28.07.2016 17:16 GÜNCELLEME 28.07.2016 17:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Aliye Boydak tutuklandı. Şükrü Boydak'ın eşi Aliye Boydak cezaevinde konuldu bilgisi ajanslardan geldi. Son dakika Aliye Boydak'ın tutuklanmasına ilişkin tüm gelişmeler, Kayseri'de, Aliye Boydak dahil 9 FETÖ tutuklamasının tüm detaylar haberimizde..

Ülkemizin geleceği kastedilerek planlanan ve uygulamaya koyulan 15 Temmuz darbe girişimi başarısız olmuş ve ardından yayımlanan OHAL Kararnamesi ile birlikte FETÖ ile mücadele en üst seviyeye çıkarıldı. Bu doğrultuda geçmişte teröristbaşı Fetullah Gülen'e yakınlığı ile bilinen Boydak ailesine de soruşturmalar başlatılmıştı. Bununla birlikte soruşturma kapsamında gözaltına alınan Şükrü Boydak'ın eşi Aliye Boydak tutuklandı. Öte yandan Kayseri'de FETÖ'nün "imamlarından" oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 15 kişiden 9'u tutuklanmış oldu. İşte Aliye Boydak'ın tutuklanamasına dair tüm detaylar haber7.com'da..

ALİYE BOYDAK VE BERABERİNDE 9 KİŞİ TUTUKLANDI

Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde "imamlarından" oldukları iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Şükrü Boydak'ın eşi Aliye Boydak'ın da bulunduğu 15 kişiden 9'u tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, adliyeye sevk edilen 2'si kadın 15 zanlı, savcılıktaki sorgularının ardından mahkemeye çıkarıldı. Zanlılardan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Şükrü Boydak'ın eşi Aliye Boydak ile Ali Koç, Halit Şeker, Mehmet Yıldız, Bilal Karakuş, Yasin İpek, Yunus Bozkurt, Zafer Çetin ve Mahmut Yönem tutuklandı.

Abdullah C, İlhan C, Ömer A, Tekin B, Murat T. ve İlknur Ö. ise adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağı getirilerek serbest bırakıldı.

YORUMLAR 2
  • aynur38 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah vatana hainlik edeni kim olursa olsun kahretsin bayanda olsa erkekte olsa bu vatan bizim yaziklar olsun size
    Cevapla
  • Ali Kılıç 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah belalarını versin inşallah
    Cevapla