Şimşek'ten İş Bankası açıklaması

Başbakan Yardımcısı Şimşek, hükümetin İş Bankası'na yönelik herhangi bir çalışması bulunmadığını söyledi.

Şimşek'ten İş Bankası açıklaması
Şimşek'ten İş Bankası açıklaması
GİRİŞ 29.01.2016 11:25 GÜNCELLEME 29.01.2016 11:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, İş Bankası'nın, Türkiye'nin en başarılı, en önemli, içeride ve dışarıda itibarı yüksek bir banka olduğunu belirterek "Hükümetimizin kesinlikle ne İş Bankası'na ne de başka bankaya yönelik olarak çalışması yoktur, gündemde değildir" dedi.

Şimşek, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kendisine bağlı kuruluşların 2016 yılı bütçesinin görüşmelerinde, milletvekillerinin soru ve eleştirilerini yanıtladı.

İŞ BANKASI

Şimşek, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'un İş Bankası'na yönelik açıklamalarını gündeme getiren milletvekillerine de yanıt verdi.

İş Bankası'nın, Türkiye'nin en başarılı, en önemli, içeride ve dışarıda itibarı yüksek bir banka olduğunu vurgulayan Şimşek, hükümetin ne İş Bankası ne de başka bankaya yönelik çalışmasının gündemde olduğunu bildirdi. Şimşek, bunun tek sorumlusunun BDDK olduğunu, açıklamalara ilişkin bir sorun varsa SPK ve BDKK'nın mevzuat çerçevesinde bunu değerlendirmesi gerektiğini belirtti.

YORUMLAR 3
  • Haluk Tek 8 yıl önce Şikayet Et
    olmalı ama parti ortağı hisselerini devretsin.
    Cevapla
  • osman okur 8 yıl önce Şikayet Et
    chp nin bu devlete saygısı varsa hisselerini devlete devreder
    Cevapla
  • ahii 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet bankaları dosya masrafı ödemelerinde çok vurdum duymaz. özel bankalar. tüketici hakem heyeti kararları çerçevesinde geri ödeme yaptı ama karar yazısı aynı tarihte gelmesine rağmen 4 ay oldu hala devlet bankalarından tık yok
    Cevapla