ING Alışverişçi'ye ''En Yaratıcı POS'' ödülü

ING Bank'ın ING Alışverişçi ürünü “En Yaratıcı POS Çözümü” ödülüne layık görüldü.

ING Alışverişçi'ye ''En Yaratıcı POS'' ödülü
ING Alışverişçi'ye ''En Yaratıcı POS'' ödülü
GİRİŞ 02.04.2015 11:51 GÜNCELLEME 02.04.2015 11:51

ING Bank’ın perakendeciler için alternatif bir ödeme aracı olarak tasarladığı ve kısa sürede geniş bir kitleye ulaşan ING Alışverişçi ürünü, MasterCard tarafından “Yılın En İyi Müşteri Değeri” kategorisinde “En Yaratıcı POS Çözümü” ödülüne layık görüldü. Ödüllerde, ING Bank aynı zamanda 2014 yılında bireysel kredi kartı portföyünü adetsel olarak en fazla büyüten banka olarak ilan edildi.

ING Bank’ın, hem perakendeciler hem de tüketicilerin hayatını kolaylaştıran ürünü ING Alışverişçi, MasterCard tarafından verilen ödüllerde “Yılın En İyi Müşteri Değeri” kategorisinde “En Yaratıcı POS Çözümü” seçildi. POS ve kartlı sistemler ile tüketici kredilerini birbirine bağlayarak akıllı bir vadeli ödeme çözümü sunan ING Alışverişçi ile tüketiciler, ödemesi taksitlendirilemeyen ya da en fazla 9 taksit yapılabilen ürünlere 36 aya kadar vadeler ve uygun ödeme koşullarıyla sahip olabiliyor.

Mastercard tarafından yapılan değerlendirmeye göre, ING Bank aynı zamanda 2014 yılında bireysel kredi kartı portföyünü adetsek olarak en fazla büyüten banka oldu.

ING Alışverişçi’den kredili taksit çözümü

ING Alışverişçi sisteminde tüketiciler, üye işyerinde AVK yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra TC Kimlik Numarası ile birlikte 2225’e SMS göndererek ING Bank’tan anında kredi başvurusunda bulunuyor. Başvuru sonrasında herhangi bir bankanın kredi kartıyla ING Alışverişçi POS cihazından ödemesini yapan müşteri ürününü teslim alıyor. Tüketici, cep telefonuna ulaşan onay mesajı, alışverişi gösteren ING POS slipi ve kimlik belgesi ile 1 ay içinde Türkiye’deki herhangi bir ING Bank şubesinden özel faiz oranlarıyla ING Alışverişçi kredi alarak ödemesini vadelendiriyor.

ING Alışverişçi; cep telefonu başta olmak üzere elektronik mağazalarından yapı marketlere, büyük mağaza zincirlerinden dükkanlara Türkiye çapında 2500’ü aşkın noktada geçerli ve hızla yaygınlaşmaya devam ediyor.

KAYNAK: EKOTRENT