Faizsiz 5 bin TL'lik kredi 1 günde tükendi

Halkbank 5 bin TL’ye kadar nakit para çekenlere faizsiz komisyonsuz 9 ay taksit yaptı. Bankaya hücum olunca kampanya 1 günde sona erdirildi.

Faizsiz 5 bin TL'lik kredi 1 günde tükendi
Faizsiz 5 bin TL'lik kredi 1 günde tükendi
GİRİŞ 19.03.2015 11:42 GÜNCELLEME 19.03.2015 11:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Halkbank yaptığı kampanya ile 3 aydan 9 aya kadar vadelerde, 5 bin TL’ye kadar, faizsiz komisyonsuz nakit kredi dağıtacağını açıkladı.

Hiç maliyetsiz verilen, 9 ayda geri almak üzere dağıtılan paranın toplamı, uygulamanın geçerli olduğu sadece bir gün içinde 30 milyon TL’yi aştığı iddia edildi.

Banka yönetimi şubelerinde bu “bedava para” için yığılma olunca, 31 Mart’a kadar uygulayacağını açıkladığı kampanyayı bir günde kesti.

Uygulamanın ilk günü olan geçtiğimiz salı günü bu parayı alan aldı. Dün sabah genel müdürlükten şubelere yeni bir mail gitti ve uygulama iptal oldu. 

Şubelere gönderilen mailde “O uygulamanın kaldırıldığı, alınacak nakit kredilere yüzde 1.49 oranında faiz uygulanacağı” söylendi.

HALKBANK'A SORULDU

İddialarla ilgili Halkbank’ın basından sorumlu Daire Başkanı Yalçın Kaya verdiği yanıtta, “Bu kampanyanın kartı hareketlendirmek için yapılan bir kampanya” olduğunu söyledi. 1-31 Mart tarihleri arasında geçerli bir kampanya olduğunu ancak yararlanan kişi sayısının kendi belirledikleri kotayı aşması üzerine, dünden itibaren kampanyayı durdurduklarını söyledi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 1
  • Hulusi 9 yıl önce Şikayet Et
    Ayakkabı kutularındaki kara parayı aklamak için yapıldı desene
    Cevapla