Bank Asya 80 şubesini kapattı

Bank Asya finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda 80 şubesini diğer şubelerle birleştirerek kapattığını duyurdu.

Bank Asya 80 şubesini kapattı
Bank Asya 80 şubesini kapattı
GİRİŞ 21.11.2014 09:27 GÜNCELLEME 21.11.2014 09:28
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

Bankadan dün akşam KAP'a yapılan açıklamada, personel sayısının da 2013 sonuna göre 1,708 kişi azaldığı belirtilerek; söz konusu değişimin bankanın faaliyet giderlerini azaltarak 2015 kârlılığına katkı sağlayacağı ifade edildi.

İŞTE BANK ASYA’DAN YAPILAN AÇIKLAMA

Bankamız finansal büyüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda, Bankamızın 80 adet şubesi diğer şubelerimiz ile birleştirilerek kapatılırken, personel sayımız 2013 yılı sonuna göre 1.708 kişi azalmıştır. Bankamız ölçeğinde meydana gelen söz konusu değişim faaliyet giderlerimizi azaltarak 2015 yılı karlılığımıza katkı sağlayacaktır.

 ZARAR YAZDI

Geçen yıl üçüncü çeyrekte 60.6 milyon net kâr elde eden Bank Asya, bu yıl üçüncü çeyrekte, krediler ve mevduattaki düşüş ile gelirlerdeki azalmanın etkisiyle 301 milyon lira zarar açıklarken; bu yılın ilk dokuz ayında da 249.6 milyon lira zarar yazmıştı.

YORUMLAR 94
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin abileri ablalari para toplar banka icin.
    Cevapla
  • bakara egemen 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar adli tıp açıklama yapmış kasettlerde montaj yokmuş ve bakaraya makara diyenlerin tarafında mı olucaz bence bir dönem dinlensinler başka parti deemek lazım
    Cevapla
  • biraz düşünün 9 yıl önce Şikayet Et
    birisi dua ederken ocakları batsın yansın demişti. Laneti hak etmeyen bir kişiye lanet etmek lanetin o kişiye geri dönmesine sebeptir "Kul herhangi bir şeyi lânetleyince, lânet semaya çıkar, ama önünde sema kapılarını kapanmış bularak geri döner, arza iner. Sağa sola gider, gidecek bir yer bulamazsa lânet edilene uğrar. O buna ehilse mesele yok, değilse, lâneti yapana döner." (Ebu Davud, Kütüb-i Sitte) demek ki doğru.
    Cevapla
  • Murat Osmanoglu 9 yıl önce Şikayet Et
    Devlete kafa tutmanin sonu böyle olur.
    Cevapla
  • Mizan 9 yıl önce Şikayet Et
    Faizsiz çalışan müesseler, takviye edilmeli ya da yerlerine yeniden faizsiz müesseler getirilmeli. Başlarına da hakiki miliyetperver, işinin ehli ve hakşinast şahıslar geçmeli..! Faizlerden ve dahi pozitif enflasyonlardan canımızı iliğimize doyduk. Bizim islam miletinin belimizi büken ve ayağımıza büyük pranga olan faizdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle